RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
EconomieNațional

De ce să investești într-un soft de pontaj și program de salarii în 2021?

Ai făcut deja bugetul de investiții pentru anul 2021 sau urmează să o faci? Atunci ar fi indicat să iei în considerare investirea într-un soft pontaj și / sau program salarii, mai ales în acest context în care transformarea digitală se întâmplă cu o viteză atât de mare. Iar utilitatea unor astfel de soluții software este indubitabil benefică pentru orice tip de afacere, indiferent de industrie și număr de angajați. Iată, așadar cum te poate ajuta astfel de softuri:

De ce să alegi un soft de pontaj?

Chiar dacă este un trend care s-a conturat foarte subit în a doua jumătate a anului trecut, fără îndoială că telemunca va continua să devină un stil de viață pentru mulți dintre noi, indiferent de cursul pe care îl va urma contextul social. Ce înseamnă asta pentru angajatori? O muncă în plus pentru ținerea pontajului și calcularea salariilor. Un soft pontaj este cheia spre eficientizarea acestui proces. În primul rând pentru că poate fi utilizat de oriunde, astfel că specialiștii HR pot lucra și ei de acasă. În al doilea rând, permite colectarea datelor de prezență de la distanță, angajații putând solicita cererile de work from home sau de lucru de la birou prin opțiunea self-service.

Un soft pontaj este cu atât mai util companiilor care au angajați ce își desfășoară activitatea atât de acasă, cât și de la sediul lor. Mixul dintre cele două este destul de greu de gestionat, mai ales în cazurile în care se lucrează pe mai multe schimburi. Cu un soft de pontaj poți ține evidența mai ușor asupra angajaților și permite o gestionare mai eficientă a programelor de lucru.

  

De ce să alegi un program de salarii?

Orice program salarii are rolul de automatiza tot procesul de calculare a salariilor, concediilor și indemnizațiilor, bonusurilor, primelor, tichetele de masă, de vacanță sau cadou în funcție de specificațiile fiecărui contract în parte și conform normelor legislative în vigoare. Pe lângă asta se elimină erorile de calcul. Adesea un program salarii vine și cu alte funcționalități care au rolul de a veni cu anumite completări, utile. Pe lângă asta, securitatea datelor este garantată.

UCMS by AROBS propune două soluții software consacrate: True HR și dp-Payroll, utilizate de companii de renume național din domenii diverse. Experiența de 24 de ani, alături de complexitatea funcționalităților care sunt îmbunătățite constant, precum și actualizarea la zi cu modificările legislative sunt atuurile celor două soluții. Pentru a afla mai multe informații, contactează-i pe specialiștii UCMS by AROBS la office@ucms.ro sau la telefon: 0720 534 424.

Related posts

Camera Deputaţilor/Moţiunea simplă împotriva lui Lucian Bode – votată miercuri

Redacția

Vasile Dîncu, despre achiziţionarea sistemului de apărare Iron Dome: Am început procedurile pentru a discuta despre asta

Redacția

Polonia dă dispărut un militar polonez în apropierea frontierei cu Belarus, Minskul susține că acesta a cerut azil politic

Redacția
Încarcă...