NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

De ce nu sunt taxiuri noaptea pe străzi? Răspunsul trebuie să îl ofere funcționarul responsabil de monitorizarea acestui serviciu

O parte din membrii Comisiei de Organizare a Circulației Rutiere, de la nivelul Primăriei Pașcani, au participat astăzi la ședința programată pentru ora 11.00. Pe ordinea de zi au fost mai multe sesizări și demersuri. Una dintre acestea era cea prin care urma să fie aprobate noile locuri de parcare a taximetrelor.

Pe un document atașat sub semnatura lui Eugen Turcu, din partea Compartimentului de Monitorizare Servicii Transport, apăreau 90 de locuri destinate taxiurilor pe raza municipiului. Asta în condițiile în care Primăria a eliberat în jur de 115 autorizații de taxi. Locurile și zonele au fost stabilite, conform funcționarului Eugen Turcu, după o discuție cu operatorii de taximetrie, după cum acesta a susținut.

Noile locații nu au primit votul favorabil din partea membrilor comisiei, decizia urmând a fi luată după o vizită în teren, mai ales că unele locuri vizau parcările unor supermarketuri.

Pe fondul discuțiilor legate de activitatea taximetrelor viceprimarul Cristian Rățoi, președintele Comisiei de Organizare a Circulației Rutiere, l-a întrebat pe funcționarul Eugen Turcu următoarele:

  

“De ce nu sunt taxiuri noaptea la stradă după orele 23.00? Personal săptămâna trecută am apelat centrala unui operator, undeva pe la 00.20, dar nu a răspuns nimeni. Să nu mai vorbim de modul în care vorbesc dispecerii când suntem în trafic”, a spus Cristian Rățoi.   

Eugen Turcu, funcționar în cadrul Compartimentului Monitorizare Servicii Publice a spus că are nevoie de o plângere scrisă, pentru a verifica aceste aspecte.

Sunt nenumărate sesizări și reclamații pe rețelele de socializare cu privire la lipsa taxiurilor de pe străzile din Pașcani, pe timp de noapte. Clienții pun această situație pe lipsa de mijloace de transport sigure și a șoferilor.

Advertisements

Related posts

Consilierul Andrei Rîznic:„Fondurile pentru biserici s-au alocat în funcție de prieteniile pe care le are domnul primar”

Irina Gherasim

Titlurile de proprietate pot fi desfiinţate în doar 80 de zile

Redacția

Pașcani, 10 iunie: Ședință extraordinară de Consiliu Local (VIDEO)

Redacția
Încarcă...