NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

De ce nu apar anunțurile pentru angajările din Primărie în presa locală!?

Administrația locală a explicat ieri de ce anunțurile privind angajările pentru funcțiile publice din Primărie nu apar în presa locală. Conform administratorului public, Claudiu Bodoașcă, în prezent funcționarii publici dau astfel de anunțuri în publicații județene, naționale și în Monitorul Oficial.

Conform lui Bodoașcă, acest lucru se întâmplă din cauza unei cutume din Primărie, o parte din funcționarii publici nerecunoscând publicațiile online ca ziare.  Oficialul municipalității a explicat că va încerca să schimbe această viziune, deoarece în opinia sa Primăria ar trebui să facă publicitate pentru angajări, în presa locală.

„E o cutumă în Primăria Pașcani. Publicitatea ar trebui să se facă într-un ziar de circulație locală, în Monitorul Oficial și într-un ziar de circulație națională. Pe plan local nu se face. E o cutumă, sper să o rezolvăm în perioada următoare. O parte dintre funcționari nu acceptă ca edițiile online ale ziarelor sunt presă.  S-au învățat doar cu hârtie. Încă mai avem problema asta. Încerc să le explic. Domnule, un print screen după un ziar are aceeași valoare ca o hârtie de ziar tipărită. De frică, nu de altceva. De frică ca va veni cineva, va veni Curtea de Conturi să le spună că nu au făcut publicitatea corectă. Din punctul meu de vedere, publicitatea corectă este în mass-media locală online  pentru că toată lumea are acum un smartphone și vede. Ceea ce fac ei în ”Evenimentul de Iași”, sunt 5 ziare în gară pe care nu le ia nimeni. Nu știe nimeni,” a explicat Claudiu Bodoașcă, administratorul public al Municipiului Pașcani.

  
Advertisements

Related posts

Atenție, pășcăneni! Cad bucăți de tablă de pe acoperișuri

Marius Parteni

Haldan propune alocarea sumei de 30.000 de lei de la bugetul local pentru masa populară de 1 Decembrie!

Răzvan Grecu

Consilierii locali se întâlnesc în ședință ordinară pe 30 septembrie

Redacția
Încarcă...