NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Local

De astăzi, pășcănenii se pot căsători în afara sediului Primăriei

Liber la căsătorii civile în aer liber, la Pașcani! Începând de astăzi, 30 iunie, primarul municipiului Pașcani a dispus acest lucru, fiind aprobat regulamentul întocmit de către şefa SCLEP Paşcani.

La cererea viitorilor soți, căsătoria va putea fi organizată și în afara sediului Serviciului Public Local Comunitar de Evidenţă a Persoanelor sau sediului Primăriei. Solicitanţii trebuie să asigure şi condiţii corespunzătoare pentru oficiere – o masă, un scaun pentru completarea documentelor.În situaţia dată, se oficiază căsătorii după următorul program, în zilele de luni, marţi, miercuri şi joi în intervalul ora 13:00 – 16:00, vineri – 12:00 -14:00, iar sâmbătă şi duminică ora se va stabili de comun acord cu ofiţerul de stare civilă.

Din Regulament se arată că doritorii trebuie să depună cerere cu 30 de zile înaintea încheierii căsătoriei la Ghişeul Unic din cadrul Primăriei Municipiului Paşcani, unde se va specifica şi locaţia oficierii căsătoriei, pe lângă informaţiile de identitate, zi, lună, oră. Termenul de depunere al dosarului de căsătorie este tot cu 10 zile înainte de data oficierii. Căsătoriile vor putea fi oficiate doar pe raza municipiului Pașcani.


Astfel, rămâne de văzut dacă  viitorii soți care vor alege să se căsătorească în aer liber, vor găsi o locație adecvată în municipiul Pașcani, pentru acest eveniment. Conform Regulamentului, evenimentul se poate desfășura în grădini publice, parcuri, muzee şi alte locuri în aer liber.

  
Advertisements

Related posts

Vreme anormal de caldă în următoarea perioadă

Redacția

Părintele Costel Olariu: “A vorbi despre credinţă este un lucru îndrăzneţ. Credinţa se trăieşte!”

Redacția

Pașcani: A făcut prăpăd pentru manele într-un bar: pahare sparte în cap, lovituri, distrugere

Redacția
Încarcă...