NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

David Popovici, după al doilea titlu mondial câştigat: „Sper că v-am făcut pe toţi mândri”

David Popovici a declarat, miercuri, la postul TVR 1, după ce a cucerit medalia de aur în proba de 100 m liber, al doilea său titlu la Mondialele de nataţie de la Budapesta, că speră că i-a făcut pe toţi românii mândri prin performanţele lui.

„M-am bucurat că s-a terminat şi că am reuşit să termin concursul ăsta în stil. Ce pot să spun e că mă bucur că lumea m-a urmărit şi că într-un final s-a reuşit să se difuzeze şi la televizor şi cu ocazia asta milioane de români au reuşit să se uite, sper să nu exagerez, şi să mă susţină. Sper că v-am făcut pe toţi mândri. Sper că v-aţi bucurat pentru mine, aşa cum m-am bucurat şi eu. Urmează o vară plină, un sezon competiţional încărcat, dar pe care de abia îl aştept. Ce urmează în viitorul foarte apropiat este un pic de pauză şi un pic de timp să reflectăm asupra ce tocmai s-a întâmplat”, a afirmat sportivul legitimat la CS Dinamo, potrivit Agerpres.

El a adăugat că nu s-a pregătit în mod special pentru această ediţie a Campionatelor Mondiale.

Advertisements

Citiți și:
David Popovici,

Advertisements
  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Cursuri de scufundări, în premieră la Iași

Redacția

JO 2020. Cătălin Chirilă a ratat calificarea în finala A la Canoe simplu pe 1.000 m

Redacția

Guvernul dublează premiile sportivilor clasați pe primele 6 locuri la JO 2020. Medalia de aur, recompensată cu 140.000 de euro

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site