NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
EconomieNațional

Datele de prezență ale salariaților sunt mai ușor de accesat cu un soft pontaj

Pentru a avea acces la datele de prezență ale angajaților în orice moment, un soft pontaj poate veni în sprijinul tău. Alături de un program calcul salarii, acesta reduce timpul necesar operațiunilor administrative, iar digitalizarea devine o parte integrată a companiei tale. Mai departe, vom prezenta câteva dintre aspectele esențiale ale celor două soluții tehnologice performante: soft pontaj și program calcul salarii. Cu ajutorul acestora, proceduri foarte importante din cadrul unei organizații se vor desfășoara cu o eficiență mult mai mare față de metodele tradiționale, ce implică multă intervenție manuală.

Înregistrează simplu și rapid activitatea angajaților cu un soft pontaj

Activitatea angajaților este mai ușor de înregistrat și accesat cu ajutorul unei soluții digitale dezvoltată în acest scop, precum un soft pontaj. Un astfel de instrument digital permite gestionarea datelor de prezență ale salariaților indiferent dacă lucrează de la sediul companiei, prin telemuncă sau în sistem hibrid. Atunci când angajații au parte de concediu medical, concediu de odihnă ori apar alte situații speciale (ore suplimentare, nevoia de ore de învoire etc.), toate acestea pot fi centralizate într-un soft pontaj. Ulterior, datele de prezență ale angajaților sunt importate într-un program calcul salarii, atunci când au loc procesele lunare de salarizare. Prin aceste soluții software se reduc la minim erorile umane care pot apărea, iar specialiștii HR au o imagine de ansamblu când vine vorba de adminstrarea de personal și de calculul de salarii.

De asemenea, un soft pontaj configurat pe nevoile specifice ale fiecărei companii economisește din resursele materiale și resursele umane ale unei organizații concentrate pe eficiență. Care sunt metodele prin care pot fi colectate datele de prezență ale angajaților? În primul rând, printr-un sistem de tip punch in – punch out, unde este nevoie de o cartelă pentru a fi înregistrat pontajul. O altă variantă este cea în care datele de intrare și ieșire sunt introduse direct într-o pagină special creată pentru acest scop. De asemenea, se pot stabili programe precompletate asupra cărora se intervine doar atunci când sunt necesare modificări. Apoi, datele sunt introduse într-un program calcul salarii, iar veniturile salariaților sunt mult mai ușor de calculat ținând cont de toate variabilele: ore suplimentare, concedii medicale, concedii de odihnă, absențe sau alte evenimente.

Într-un program calcul salarii poți și să introduci valoarea netă a salariului, iar acesta îți va calcula automat valoarea brută. Prin urmare, nu mai ești nevoit să efectuezi calcule manuale, iar valoarea de care ai nevoie va fi generată direct. La fel ca un soft pontaj, un program calcul salarii îți oferă o evidență clară asupra unor aspecte administrative: ai parte de claritate asupra contribuțiilor plătite ca angajator.

Advertisements
Advertisements
  

UCMS by AROBS – companie cu 25 de ani de experiență în domeniul soluțiilor software

Îți dorești ca și compania ta să aibă parte de un soft pontaj sau de un program calcul salarii? UCMS by AROBS dezvoltă și inovează astfel de programe de 25 de ani și îți poate oferi soluția potrivită pentru a digitaliza procedurile interne. Această companie și-a implementat propriile soluții software în business-uri din domenii precum: IT, Construcții, Automotive, Producție, Retail sau BPO. Contactează specialiștii UCMS by AROBS prin email la sales@ucms.ro sau la telefon 0720534424, iar ei îți pot pune la dispoziție instrumente digitale precum un soft pontaj sau un program calcul salarii.

 Sursă foto: Envato Elements.

Advertisements
Advertisements

Related posts

SUA avertizează că vor exista consecințe pentru țările și companiile care sprijină programul de drone al Iranului

Redacția

Tanczos Barna: Traficul, o importantă sursă de poluare. Intensificăm controalele în jurul Capitalei, în zonele unde au fost arderi de deşeuri

Redacția

Accident rutier! Un tânăr de 21 de ani a murit, după ce s-a răsturnat cu maşină într-o curbă

Redacția
Încarcă...