NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Data pentru activitatea de premiere a cuplurilor din Pașcani, ce împlinesc 50 de ani de căsătorie a fost modificată. Iată de ce!

Foto: Arhivă

Aniversarea cuplurilor de vârstnici, ce împlinesc anul acesta 50 de ani de la căsătorie nu va mai fi celebrată la data de 1 Decembrie, după cum s-a obișnuit în anii trecuți.

Subiectul a fost discutat în ședința de Consiliu Local, din data de 30 iunie 2021, în timp ce a fost supus adoptării programul activităților culturale pentru acest an. Consilierul local din partea PSD Dumitru Pantazi, a fost cel care s-a interesat despre această schimbare din program.

Inițiatorul „Proiectului privind Programul de activități culturale, sportive și educative”, Cristian Rățoi, viceprimarul municipiului, a explicat faptul că, a schimbat data de 1 Decembrie cu 1 Octombrie deoarece i s-a părut mai potrivită această dată, atunci fiind și Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice.

Proiectul a fost aprobat în urma voturilor consilierilor PNL și Pro România.

  

Reamintim că, anul trecut în cadrul acestui eveniment au fost premiate 35 de cupluri din Pașcani, care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Acestea au primit diplome, flori și un plic cu o sumă de bani.

Advertisements

Related posts

Turul orașului Târgu Frumos pe bicicletă

Diana Marcu

Drăgaica: Obiceiuri Şi Tradiţii De Sânziene

Redacția

Peste patru zile, în comuna Ion Neculce începe Festivalul Baloanelor cu aer cald din România

Teona Gherasim
Încarcă...