RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Local

Daruri pentru copiii din Pașcani și suburbii

Viceprimarul municipiului Pașcani, Cristian Rățoi, alături de ajutoarele sale, au dat o mână de ajutor lui Moș Crăciun, iar timp de mai multe zile au împărțit daruri copiilor din municipiu și suburbii. 1000 de pachețele cu dulciuri au adus zâmbete la tot atâția copii.

”Orice copil visează la întâlnirea cu Moș Crăciun, orice copil visează să primească cadoul despre care i-a scris Moșului.Cu toate acestea sunt mulți copii care de Crăciun nu primesc nimic; nici măcar atenție.Prin PRO România Pașcani, în acest an, Moș Crăciun a dăruit 1.000 de pachețele cu dulciuri copiilor din municipiu și suburbii, în Ajunul Crăciunului și în cele trei zile de Crăciun.Mulțumesc ,,elfilor” (Mariana, Iulian, Milu, Răzvan, Iulian, Nela, Mihai, Lili etc), mulțumesc Moșului (Iulian), mulțumesc crăciunițelor (Coca, Gabi, Laura și Mihaiela) cât și echipei de elfi (Sabina, Ion și Gabi) ce au fotografiat și filmat această activitate (16 ore de filmare și peste 1800 de fotografii) în decursul a patru zile. Suntem PRO copii, Suntem PRO tradiție, Suntem PRO România”, este mesajul postat pe pagina de facebook a organizației Pro România Pașcani.

Related posts

Cod portocaliu de vijelii puternice și grindină în aproape toată țara

Redacția

Noi discuții privind desfășurarea evenimentului ”Caravana filmului românesc” la Pașcani

Oana Cordoneanu

Explicațiile administratorului public despre tipurile de deșeuri care vor ajunge în centrul de Colectare cu Aport Voluntar

Marius Parteni
Încarcă...