NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Dana Rogoz va naște într-un vârf al pandemiei de coronavirus. Ce se întâmplă cu sarcina vedetei. „Voi încerca să merg la cabinet”

Dana Rogoz mai are puțin și intră în luna a 8-a de sarcină, iar peste aproximativ o lună urmează să nască. Acum, actrița este în casă, acolo unde se autoizolează alături de familie. Cu toate astea, fiind însărcinată, vedeta trebuie să meargă la spital, unde își va face controalele necesare.

Dana Rogoz urmează să nască într-un vârf al pandemiei de coronavirus. Autoritățile au anunțat că în luna aprilie a acestui an se vor înregistra foarte multe cazuri de pacienți infectați cu COVID-19, în România, acesta fiind vârful îmbolnăvirilor.

„Sarcina e în regulă. Urmează să merg la control săptămâna viitoare. Atunci va fi și prima mea ieșire. Momentan Radu (n.r soțul) se ocupă de cumpărături, doar că va trebui să am și eu ieșirile de sarcină. Voi încerca să merg la cabinet, dar morfologia va trebui făcută în spital. (…) Ar trebui să nasc într-un vârf al pandemiei”, a mai mărturisit Dana Rogoz la Răi da Buni, într-o intervenție prin Skype, potrivit VIVA!

„Urmează să intru în 8 luni. Suntem în pregătiri. Am pregătit patuțul. L-am montat noi. Mi se pare incredibil că toate planurile pe care le aveam în urmă cu două săptămâni, acum sunt vise”, a mai declarat Dana Rogoz.

LIBERTATEA

Advertisements
Loading...

Related posts

Prima dimineață în carantină totală. Măsurile excepționale au transformat Capitala într-un oraș aproape pustiu

Redacția

Imigranții români, detestați de englezi! Un sondaj care ne plasează pe ultimul loc

Redacția

Virgil Madgearu, invitat de legionari la Comisariat. Asasinarea inexplicabilă a unui naţional-ţărănist

Redacția
Încarcă...