NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Dan Zăgan (PNL) și-a dat demisia din funcția de consilier după concursul câștigat în Primărie. Întrebare stupidă adresată de Pantazi!

Consilierul PNL Dan Zăgan, președintele comisiei de urbanism și amenajarea teritoriului, din cadrul legislativului local, și-a depus astăzi mandatul de consilier. El va prelua funcția publică în cadru Primăriei Pașcani, obținută în urma unui concurs.

Zăgan va ocupa începând cu data de 1 octombrie 2021 funcția de inspector, în cadrul Serviciului de Cadastru, Fond Funciar şi Consultanţǎ Agricolǎ. De profesie inginer, acesta a ales să dea funcția legislativă pe una executivă, reultatul final al concursului fiind cunoscut pe data de 9 septembrie.

Consiliderul local a ținut să le mulțumescă membrilor legislativului local pentru colaborare și le-a urat succes pentru viitor.

Viitorul funcționar public a fost vizat de o ironie lansată de fostul primar Dumitru Pantazi. “Îl cunoști pe Vasile Prisecaru?”, l-a întrebat râzând Pantazi, pe Zăgan. Zâmbind alesul local a răspuns că este vecin cu Vasile Prisecaru, cel care s-a pensionat de curând de la Primăria Pașcani.

  

Întrebarea fostului primar arată încă odată că problemele de fond funciar de la nivelul municipiului sunt cunoscute de puține persoane.

Societatea fostului primar, AgroComplex Lunca SA, lucrează sute de hectare din domeniul public și a pus stăpânire într-un mod suspect pe cele 55 hectare deținute în trecut de societatea Legume SA.

Advertisements

Related posts

Ședințele de Consiliu Local se vor ține on-line! Primăria a aflat în sfârșit de platforma Zoom!

Răzvan Grecu

Drumul expres Ploieşti – Buzău – Focşani – Bacău – Paşcani va asigura tranzitul către municipiul Iaşi, dar şi către graniţa de nord a ţării

Redacția

Ploi, descărcări electrice şi intensificări ale vântului, până joi

Redacția
Încarcă...