NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Cuvinte grele la adresa conducerii CSM Pașcani, din partea unor consilieri locali

Doi consilieri locali din Partidul Social Democrat au făcut ieri, în plenul ședinței ordinare a Consiliului Local, două declarații ce vin în susținerea unor articole de presă realizate de NewsPascani.com. Vorbim de ceea ce s-a întâmplat până în luna martie a anului 2021, la nivelul Clubului Sportiv Municipal, atunci când conducerea clubului a fost preluată de Consiliul de Administrație.

Managementul clubului nu este unul corect, iar rezultatele obținute în ultimii ani, nu sunt deloc excepționale. Discuțiile au venit pe marginea propunerii șefilor Primăriei, de predare spre administrarea celor de la CSM a Ștrandului Municipal.

“Știți foarte bine că situația la CSM este financiar, una mai precară, cred că va fi destul de greu de administrat din zona respectivă, având în vedere că nici nu este un management acolo care să funcționeze cum trebuie. Mai mult decât atât, dumneavostră spuneați domnule primar că vom elibera zona de la Gospodăria Comunală, îi vom scoate în stradă, dar în același timp trebuie să aducem oameni. Cei de la Gospodărie erau cât de cât instruiți, nu la gradul cel mai înalt, dar aveau o experiență”, a susținut Ionuț Prodan, consilier local PSD, membru în Consiliul de Administrație al CSM Pașcani.

Unul dintre cei mai vechi aleși locali a susținut.

Advertisements
  

“Voi fi scurt. S-au avut în vedere, atunci când s-a făcut proiectul de hotărâre, rezultatele excepționale obținute de clubul sportiv în ceea ce privește managementul activităților care le are?”, a spus Vasile Haldan.

Advertisements

Declarațiile acestora lovesc în activitatea directorului executiv Bogdan Mandric, cel care a condus clubul până la finele anului 2020. Echipa locală a retrogradat în ultimii cinci ani de zile, dar a beneficiat de loc în Liga 3 din partea Federației Române de Fotbal. La finalul ediției de campionat 2020-2021, CSM Pașcani a jucat meci de baraj cu o echipă din Vaslui, câștigând în teren dreptul de evolua în această ligă.

Primarul Municipiului, Marius Pintilie, a susținut că prin proiectul de hotărâre se dorește organizarea activității ce ține de mișcarea sportivă, mai ales că sunt anunțate și alte investiții, cum ar fi bazinul de înot.

Advertisements
Advertisements

Related posts

Premii la început de an pentru atleții pășcăneni

Redacția

Fotbaliștii de la “Unirea” Ruginoasa participă la “Brașov Indoor Cup”, cu gândul la premiul care îi duce în Cehia

Marius Parteni

O tânără canotoare din Mogoșești-Siret va purta drapelul României la Jocurile Olimpice de la Tokyo!

Redacția
Încarcă...