NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Cutremur la DGASPC! Ofițerii de la Anticorupție au intrat pe fir după un autodenunț fierbinte! „Am recunoscut că am dat mită”

Cutremur la DGASPC Iași după ce Ștefan Iurea, angajatul centrului de la Târgu Frumos, a depus plângeri la DGA Iași, dar și la Avocatul Poporului. Acesta a recunoscut că a dat mită și vrea să se facă dreptate după ce a fost demis fără motiv

Plângerea formulată de către angajatul DGASPC Iași a fost trimisă către Direcția Generală Anticorupție (DGA) Iași, ajungând și la Avocatul Poporului. Ștefan Iurea a recunoscut că i-a dat mită directoarei Gabriela Baltag.

„Lucrez la centrul de plasament CSS Târgu Frumos din anul 1993, în funcția de supraveghetor de noapte. Din anul 2000, lucrez ca supraveghetor de noapte la modul Reabilitare Comportamentală pentru copiii minori ce au săvârșit fapte penale. În toți acești ani, nu am avut nicio abatere disciplinară. Am avut calificativ maxim, mai puțin în ultimul an, când asupra mea au început niște abuzuri ale doamnei director Baltag Gabriela ce doresc să vi le aduc la cunoștință. Încă de când a intrat pe postul de director, doamna Baltag Gabriela îl trimitea pe soțul dumneaei, Baltag Gheorghe, fost polițist la circulație, fost consilier județean, actualmente consilier local al orașului Târgu Frumos, să-mi ceară diferite lucruri materiale. Eu, știind că am nevoie de un schimb de tură, deoarece am un alt job pe lângă acesta, îi dădeam mereu când venea să ceară ciuperci și curcani, deoarece eu dețineam o ciupercărie, iar soția mea deținea o măcelărie în orașul Târgu Frumos”, a menționat Ștefan Iurea în plângerea făcută către DGA și Avocatul Poporului.

Advertisements

Cutremur la DGASPC Iași după ce un angajat a recunoscut că i-a dat mită directoarei

Ieșeanul a mers direct la comisarul șef de la DGA Iași, Gabriel Coman, pentru a depune un denunț, un autodenunț, iar mai târziu a trimis către Avocatul Poporului plângerea în care recunoaște că a oferit mită.

Advertisements
  

continuare pe www.bzi.ro

Advertisements
Advertisements

Related posts

Creşte numărul ieşenilor dependenţi de droguri. Cannabisul e în top, câştigă teren heroina

Redacția

Recomandările salvatorilor ieșeni la decorarea bradului

Redacția

Alertă de urs în mai multe comune din județul Iași

Redacția
Încarcă...