NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Curs festiv emoționant pentru absolvenții Colegiului Național ”Mihail Sadoveanu”

Ziua absolvirii este una de neuitat pentru fiecare generație de elevi. Momentul când fiecare pleacă pe drumuri diferite având în suflete bucurii, amintiri și satisfacție. Astăzi, ceremonia de absolvire a promoției 2019 din cadrul Colegiului Național ”Mihail Sadoveanu” a reunit profesori, elevi, părinți, frați, bunici, dar și prieteni.

Bucuria de final de liceu a fost cel puțin egală cu emoțiile, dar și cu regretele că cei patru ani, atât de frumoși, s-au încheiat. Evenimentul s-a desfășurat la Casa de Cultură a municipiului. Cu multă emoție, absolvenții , îmbrăcați în ținuta consacrată acestui eveniment, robe și toci, au cântat împreună „Gaudeamus Igitur”. Șapte clase reunite într-o promoție numeroasă, frumoasă, cu foarte multe rezultate bune la olimpiadele și concursuri școlare. 

  

 Promotia 2019 se mândreste cu șeful de promoție, care a avut media generalã 10.00, Victor Pintilie, olimpic național și internațional la chimie.

Diriginții, cu regret, dar și cu fericire în glas, au strigat pentru ultima dată catalogul fiecărei clase din această generație. Olimpicii, absolvenții cu rezultate bune la învățătură,  au fost felicitați și recompensați pentru rezultatele deosebite obținute în cei patru ani de liceu. Majoritatea își doresc să urmeze o facultate în România, dar sunt și tineri care vor să depășească granițele țării.

Pe parcursul anilor de liceu au dobândit nu doar cunoștințe, ci și experiențe de viață și prietenii.

Emoțiile nu s-au terminat, însă, pentru absolvenții claselor a XII-a. În scurt timp, aceștia vor susține examenul maturității. Profesorii speră că munca lor din anii de liceu și-a pus amprenta asupra copiilor, iar ei vor promova Bacalaureatul cu note bune.

 

 

Advertisements

Related posts

Final de proiect la Liceul Special „Moldova”. 120 de elevi deficienți de vedere au beneficiat de programul stimulare senzorială

Redacția

Preşedintele Sindicatului Învăţământ Spiru Haret: „Personalul nedidactic din sistemul de învățământ nu va beneficia de la 1 octombrie de o majorare de 12%. Este un fals grosolan!”

Oana Cordoneanu

Prim-vicepreședintele PNL Vrancea, care a dat Bac-ul la 42 de ani, a picat cu 3,60 la Română

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site