NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Cuplurile din Pașcani, care au împlinit 50 de ani de căsătorie, vor fi sărbătorite pe 1 Decembrie

Tradiția premierii cuplurilor care au împlinit anul acesta 50 de ani de căsătorie, continuă la Pașcani. Pe 1 Decembrie, de Ziua Națională a României,vor fi sărbătorite de administrația locală. Primăria Pașcani va organiza evenimentul intitulat “Nunta de aur”.

 

”Administrația locală sărbătorește și în acest an cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsătorie în 2019. Astfel, pe data de 1 Decembrie, Primăria organizează evenimentul cu tradiție “Nunta de aur”.Până acum au fost depuse 42 de cereri din partea cetățenilor care îndeplinesc condițiile pentru premiere.Și pe această cale, facem apel la familiile cu domiciliul în Municipiul Pașcani, care au împlinit 50 de ani de căsătorie în cursul anului 2019, să aducă la sediul Primăriei sau la Evidența Populației următoarele acte:copie după certificatul de căsătorie;copie după cărțile de identitate (buletine) ale ambilor soți”, conform unui anunț postat pe pagina de facebook a Primăriei Pașcani.

La nivel global, a fost atribuit câte un simbol anilor care au trecut de când un cuplu a decis să-și unească oficial destinele.Potrivit tradiției, 50 de ani de căsnicie semnifică nunta de aur. Oameni care au trecut împreună prin multe suișuri și coborâșuri, specifice unei relații, sunt demni de admirat.

 

loading...
Advertisements

Related posts

Primarul Pantazi la întâlnirea cu sindicaliștii din Spitalul Municipal: „Nu știu ce e normal sau anormal!”

Marius Parteni

Măsuri de protecție înăsprite în cele două piețe din Pașcani!

Marius Parteni

NewsPascani.com are dovada! Primarul Dumitru Pantazi lipsește de la muncă cu săptămânile! (DOC)

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site