RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
EvenimentSport

Cupa Vikingilor Pașcani! Evenimentul este programat pentru 13 noiembrie 2021

Sâmbătă, 13 noiembrie 2021, sala de sport de la Clubul Sportiv Municipal Pașcani găzduiește “Cupa Vikingilor”. Evenimentul este organizat de Vikings Gym Pașcani, începând cu orele 12.00.

Sunt invitate și alte cluburi sportive la eveniment. Conform informațiilor postate pagina de Facebook, competiția se desfășoară cu respectarea normelor sanitare în vigoare. Sportivii sub 12 ani nu au nevoie de test covid.

Vor fi 7 piramide în cadrul competiției, iar câștigătorii vor primi premii ce constau în echipamente. Este organizată și o piramidă pentru centură fete, categoria 60 kg.

La finalul competiției va fi realizat un clasament al cluburilor, pe baza rezultatelor înregistrate de sportivi, iar primele trei clasate vor fi premiate.

  

“Toate cluburile sunt bine venite, cei care doresc mai multe detalii ne pot lăsa mesaj în privat. Marți, 9 noiembrie, este ultima zi de înscriere, taxa de participare este de 70 lei. CEL MAI BUN CÂȘTIGĂ!!!”, se arată în mesajul postat care anunță competiția.

Related posts

Sute de pășcăneni au înțeles că ”Mișcarea înseamnă viață”

Răzvan Grecu

Jucătorii care i-au agresat pe arbitrii meciului de la Blăgeşti jucau pe fals. Arbitrul lovit s-a prezentat astăzi la IML. Observatorul partidei era să o încaseze și el (VIDEO)

Marius Parteni

Cum se aleg Babele în luna martie! Legendele din jurul tradiției

Redacția
Încarcă...