NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni

Temperaturile vor fi mai scăzute decât în mod normal în săptămâna 11 – 18 octombrie. Vor urma două săptămâni cu temperaturi normale pentru această perioadă. Meteorologii prognozează apoi chiar temperaturi peste cele normale perioadei. Ploi se vor semnala, în general, în prima săptămână de prognoză.

Administrația Națională de Meteorologie a publicat marți prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni.

Săptămâna 11 – 18 octombrie: Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice acestei perioade, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile sudice și sudestice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, cu posibilitatea unui deficit local, în regiunile nordice.

Săptămâna 18 – 25 octombrie: Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, posibil ușor mai coborâte local în sud, sud-est și centru. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane din sud-vestul teritoriului.

  

Săptămâna 25 octombrie – 1 noiembrie: Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi în general deficitar în regiunile extracarpatice, dar și local excedentar în cele nordice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 1 – 8 noiembrie: Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice acestei săptămâni, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor avea o tendință ușor deficitară în regiunile sud-vestice, centrale și nordestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. 

ziaruldeiasi.ro

Advertisements

Related posts

Cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie, aniversate de Ziua Națională a României. Intră să vezi programul manifestărilor de 1 Decembrie, de la Pașcani

Oana Cordoneanu

Păşcănenii cer administraţiei locale, extinderi de gaz şi amenajarea unui obor

Irina Gherasim

800 kilograme de pești morți în mai multe lacuri din județul Iași

Redacția
Încarcă...