RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Cum va fi vremea în această săptămână la Iași

Astazi, la Iasi vremea se va mentine inchisa, cu temperaturi cuprinse intre o minima de 15 grade Celsius si o maxima de 27 grade Celsius. Se pot inregistra furtuni insotite de descarcari electrice, sansele de precipitatii fiind destul de ridicate. Vantul va sufla slab pana la moderat, iar umiditatea aerului va fi ridicata.

De maine, vremea se va imbunatati treptat. Astfel, marti se vor inregistra temperaturi cuprinse intre o minima de 16 grade Celsius si o maxima de 26 grade Celsius. Cerul va fi partial innorat, sansele de precipitatii fiind insa reduse. Vantul va sufla slab pana la moderat, iar umiditatea aerului va fi ridicata. Miercuri, la Iasi se vor inregistra temperaturi cuprinse intre o minima de 15 grade Celsius si o maxima de 27 grade Celsius. Cerul va fi partial innorat, sansele de precipitatii fiind reduse. Vantul va sufla slab, iar umiditatea aerului va fi ridicata. Mijlocul saptamanii va aduce o vreme usor inchisa, fara sanse ridicate de precipitatii. In cursul zilei de joi se vor inregistra temperaturi cuprinse intre o minima de 16 grade Celsius si o maxima de 28 grade Celsius. Cerul va fi partial innorat, in timp ce vantul va sufla slab, iar umiditatea aerului va fi ceva mai scazuta. Vineri, la Iasi se vor inregistra temperaturi cuprinse intre o minima de 14 grade Celsius si o maxima de 26 grade Celsius. Cerul va fi partial innorat, in timp ce vantul va sufla slab pana la moderat, iar umiditatea aerului va fi usor mai ridicata. Spre seara sunt posibile insa averse.
Sfarsitul saptamanii va aduce din nou o vreme inchisa, cu sanse ridicate de precipitatii. Sambata, in Iasi se vor inregistra temperaturi cuprinse intre o minima de 15 grade Celsius si o maxima de 25 grade Celsius. Se vor inregistra razlet averse, in timp ce vantul va sufla slab pana la moderat. Duminica, in ultima zi a saptamanii, la Iasi vremea va fi la fel de inchisa, sansele de precipitatii fiind insa ceva mai scazute. Temperatura aerului se va incadra intre o minima de 16 grade Celsius si o maxima de 27 grade Celsius, in timp ce vantul va sufla slab pana la moderat.

sursa: Bzi.ro

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Universitatea „Cuza” din Iași oferă consultanță pentru sănătatea mintală și emoțională

Redacția

În prag de colaps: 100 de prezentări pe zi la Triajul COVID, spitalele sunt ocupate 100%

Redacția

Balul de La Castel, eveniment filantropic de amploare

Redacția
Încarcă...