NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Local

Cum va fi vremea de Crăciun și de Revelion

Meteorologii au emis, marți, prognoza pentru următoarele 4 săptămâni. Temperaturile de Crăciun și de Revelion par să fie mai ridicate decât de obicei.

Vremea în săptămâna  7 – 14 decembrie

În perioada 7 – 14 decembrie, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă în toate regiunile, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în sud-est. Cu excepția regiunilor nord-vestice, unde cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, regimul pluviometric va fi excedentar, mai ales în regiunile extracarpatice.

Vremea în săptămâna  14 – 21 decembrie

În perioada 14-21 decembrie, temperaturile medii ale aerului vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi în general deficitare în jumătatea vestică a țării, dar mai ales în zonele montane aferente, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Vremea în săptămâna  21 – 28 decembrie

În perioada 21-28 decembrie, de Crăciun, temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării. Regimul pluviometric estimat pentru această perioadă va fi în general apropiat de cel normal pentru această săptămână, cu posibilitatea unui deficit local în nordul extrem al țării.

  

Vremea în săptămâna  28 decembrie – 4 ianuarie

În perioada 28 decembrie – 4 ianuarie, care curpinde și Revelionul, valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

digi24

Advertisements

Related posts

Mesajul USR Pașcani de 8 Martie: „Fie ca primăvara iubirii să vă inunde sufletul cu bucurie şi cu parfumul tuturor florilor sale”

Marius Parteni

Posibil focar de infecție cu COVID-19 la Depoul Pașcani! O angajată a Spitalului Municipal de Urgență printre pozitivi!

Marius Parteni

Biblioteca Municipală ”Leonard Gavriliu” a anunțat programul cu publicul, începând de luni

Redacția
Încarcă...