NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Cum va fi sărbătorită Ziua Femeii în Pașcani și localitățile învecinate

Ziua de 8 Martie este una specială pentru toate femeile și trebuie sărbătorită cum se cuvine. În municipiul Pașcani, dar și în comunele învecinate, vor avea loc evenimente de unde nu vor lipsi muzica și distracția.

Restaurant UNO Pașcani va marca această zi începând cu ora 18.00. Prețul unui bilet este de 80 lei/persoană. Muzica, cina, desertul și un pahar de vin sunt incluse în preț.  10% discount pentru fiecare grup de 10 persoane. Atmosfera va fi întreținută de DJ Tack.  Informații și rezervări la 0769.071.303.

Restaurant Grand Castel va marca Ziua Internațională a Femeii sâmbătă, 7 martie, începând cu ora 19.00. Petrecerea va începe cu un program de stand ‘up comedy -one man show Doru Octavian Dumitru. Va urma apoi o petrecere cu mult chef și voie bună alături de Paul Cofariu și formația, iar participanții vor servi un meniu special.

Ziua Internațională a Femeii va fi marcată și la Tătăruși, la fel ca în ultimii ani. Evenimentul organizat de administrația locală este intitulat ”O floare, un zâmbet, un cântec pentru tine, Femeie”, va avea loc începând cu ora 12.30 la Centrul Cultural ”Alexandru Vasiliu” din localitate. Pe scenă vor urca interpreți îndrăgiți de muzică populară: Cristina Manea, Andreea Poiană, Cristinel Iordăchioaia, Teofana Manolache, Nicoleta Dogaru și Ansamblul Folcloric ”Bucovina Mică”. Intrarea este liberă.

Și administrația locală din Moțca a pregătit un program special pentru ziua de 8 Martie. Evenimentul intitulat ”Mulțumesc, iubită mamă”, va avea loc începând cu ora 13.30 la Căminul Cultural din localitate. Alături de Ansamblul Folcloric ”Opincuța” de la Moțca, vor evolua mai mulți tineri artiști de muzică populară, pentru a aduce un omagiu tuturor femeilor.

În comuna Hălăucești, tot pe 8 Martie, primarul, viceprimarul, și consilierii locali PNL, invită toate doamnele și domnișoarele să sărbătorească această zi specială dedicată lor. Începând cu ora 12.30, la Casa de Nunți va avea loc un eveniment special dedicat femeilor.

8 martie a fost desemnată Ziua Internaţională a Femeii în 1977, printr-o rezoluţie a Organizaţiei Naţiunilor Unite.

loading...
Advertisements

Related posts

Portretul unei legende sportive. Miodrag Belodedici, desenat în cărbune de către un pășcănean!

Ema Roman

FESTIVALUL DATINI DIN STRĂBUNI LA RUGINOASA (VIDEO)

Redacția

Ziua Internațională a Dansului în Piața ,,Mihail Sadoveanu” – Pașcani 2017 (VIDEO)

Cătălin Cocoș
Încarcă...