NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

Cum să vă organizați articolele de mercerie pentru tricotat și croșetat

Tricotatul și croșetatul sunt unele dintre cele mai satisfăcătoare activități pe care le puteți face. Puteți face aproape orice cu croșeta sau acul și firele potrivite. Adevărata provocare este cum să vă păstrezi firele, materialele de mercerie și lucrările în desfășurare organizate. Fie că aveți o rezervă mare de fire, ace de tricotat sau croșete pentru croșetat, este important să le organizați.

Acest ghid vă va ajuta să preluați controlul asupra articolelor de mercerie de tricotat și croșetat și vă va face și mai eficient. Imaginați-vă toate proiectele pe care le-ați putea realiza dacă ați avea mai mult spațiu și mai mult timp. Trebuie doar să urmați acești pași simpli pentru a vă reface complet tehnicile de organizare și a recâștiga controlul.

1. Scoateți totul

În primul rând, așezați totul pe o masă sau pe podea. Acest lucru vă va oferi șansa de a vă curăța rafturile și cutiile. De asemenea, vă va arăta ce aveți.

Dacă aveți prea multe lucruri de eliminat dintr-o dată, puteți face acest pas în schimburi. Poate că mai întâi parcurgeți și organizați toate firele, apoi proiectele dvs. neterminate, apoi instrumentele și consumabilele de mercerie.

  

Alegeți o categorie pentru a o organiza și scoateți totul și așezați-l, astfel încât să puteți vedea totul dintr-o dată. Acest lucru duce direct la pasul următor.

2. Sortați-vă consumabilele

Acum este timpul să vă sortați toate consumabilele și instrumentele de mercerie. Acest lucru vă va oferi șansa de a vedea ce folosiți, ce nu și de cât de mult spațiu de stocare aveți de fapt nevoie.

Din nou, este ok să faceți acest pas în schimburi. Dacă nu aveți spațiu pentru a aranja totul și pentru a crea diferite grămezi, puteți face acest pas puțin câteodată. Organizați câte o secțiune pe rând, până când treceți prin tot ceea ce dețineți.

Acesta este, de asemenea, un moment bun pentru a evalua dacă vreo lucrare veche în curs de desfășurare merită păstrată. Viața se schimbă și este bine să vă schimbați odată cu ea. Dacă aveți câteva proiecte pe care probabil nu le veți termina, desfaceți-le și fie refolosiți, fie donați-le firele.

Chiar dacă s-ar putea să vă gândiți la mai multe fire și modele pe care doriți să le cumpărați, încercați să vă abțineți de la a cumpăra mai multe lucruri până când nu este totul organizat.

3. Donați sau aruncați obiectele nefolosite

Acum sunteți gata pentru unul dintre cei mai duri pași – să renunțați la lucruri! Aruncați orice nu puteți folosi sau care este rupt. Aceasta este partea ușoară. Apoi, donați orice fir care nu vă aduce bucurie sau pe care nu l-ați folosit de cel puțin un an. Dacă nu l-ați folosit până acum, probabil că nu îl veți folosi nici pe viitor. Acesta este un pas foarte greu pentru o mulțime de persoane, deoarece probabil aveți idei despre cum ați putea dori să-l folosiți într-o zi.

Amintiți-vă, trebuie să vă rezervați zonele de depozitare pentru fire și instrumente de mercerie pe care știți că le veți folosi și le utilizați în prezent.

4. Cumpărați recipientele corecte

Uitați-vă la tot ceea ce păstrați. Sortați-le în grămezi în funcție de modul în care doriți să le depozitați.

Există o mulțime de modalități de a face acest lucru, faceți-o așa cum este logic pentru dvs. Asta înseamnă că puteți sorta totul după tipul de proiect, tipul firului sau chiar după culoare.

După ce sortați lucrurile, decideți ce tipuri de containere aveți nevoie. Nu puteți greși niciodată cu un recipient din plastic. Sunt stivuibile și le puteți eticheta. Cumpărați containere care sunt suficient de mari pentru a ține totul.

5. Etichetați recipientele

În cele din urmă, după ce ați pus totul în coșul sau containerul lor, etichetați-le. Acest lucru vă va păstra recipientele organizate. Când trebuie să puneți lucrurile deoparte, veți putea ști exact unde aparțin. Acest lucru vă va ajuta, de asemenea, să găsiți lucrurile rapid, atunci când aveți nevoie de ele.

Advertisements

Related posts

Un deputat pășcănean îşi face campanie printre îndrăgostiţi

Redacția

Vacanta, vara, august … Sunteti acasa, în vacanta , în concediu , în vizita …HAI LA CONCERT în „PUB LA CASTANI” (VIDEO)

Redacția

Sfaturi pentru mutarea firmei într-o nouă locație – Măsuri de sănătate și siguranță

Redacția
Încarcă...