RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Cum arată un adevărat târg de Crăciun. Imagini superbe din Sibiu

Mai sunt 38 de zile până la Crăciun, dar Sibiul a intrat vineri seară în atmosfera de poveste, odată cu deschiderea târgului de Crăciun.

 

Piaţa Mare a îmbrăcat straie de sărbătoare, cu mii de beculeţe colorate, bradul de 20 de metri a fost decorat şi peste o sută de căsuţe desprinse din basme aşteaptă vizitatori. Moş Crăciun a fost şi el prezent, iar spiriduşii au avut grijă să aducă zăpada – fie ea şi virtuală, deocamdată.

  

Ca prin magie, Piața Mare din Sibiu s-a transformat aseară într-un veritabil tablou de sărbători, cu zeci de lumini colorate și cu zăpadă, deocamdată, virtuală. Din decorul de poveste nu putea lipsi Moș Crăciun. Și mulți s-au grăbit să îi spună ce își doresc să primească în dar. Dupa întâlnirea cu simpaticul bătrânel, curioșii au pornit spre cele peste o sută de căsuţe cu de toate – locul ideal pentru cei aflați în căutarea unor cadouri.

Greu de ignorat a fost și mirosul ispititor al vinului fiert și al preparatelor traditionale. Printre primii vizitatori s-au numărat turiști din toată țară, dar și de peste hotare. Târgul, ajuns la ediția cu numărul 11, își va închide porțile în 3 ianuarie. (stirileprotv.ro/oradesibiu.ro)

Related posts

YouTube împlinește 17 ani. „Me at the zoo”, primul clip încărcat pe platformă (Video)

Redacția

Un bâtrân vrea să mute osemintele rudelor decedate, din cimitirul Gâștești în propria grădină, după ce preotul ar fi încuviințat distrugerea locului de veci. Preotul neagă acuzele

Răzvan Grecu

Bursa Locurilor de Muncă pentru șomerii pășcăneni

Ema Roman
Încarcă...