NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Cum a reacționat un bărbat după ce soția a fost amendată cu 2.000 de lei pentru că îi lipsea semnătura de pe declarație

Un bărbat din Breaza, Prahova, a povestit într-o postare pe Facebook cum s-a dus la magazin împreună cu soția, pentru a cumpăra pâine, iar polițiștii locali i-au amendat cu 2.000 de lei pentru că soția nu avea declarația semnată.

Totul s-a întâmplat în urmă cu câteva zile în Breaza, atunci când bărbatul a plecat cu mașina la un magazin pentru a cumpăra pâine și a fost însoțit de soția sa, care și-a completat declarația pe proprie răspundere, însă a uitat să o semneze.

În loc să își asume greșeala sau să conteste amenda în instanță, bărbatul i-a filmat și fotografiat pe polițiști locali care i-au amendat soția și i-a numit ‘jalnici, complexați și răzbunători’ tocmai în postarea răzbunătoare de pe Facebook.

Astazi Politia Locala Breaza mi-a demonstrat ca sunt demni de lipsa de respect, jalnici, complexati si razbunatori. Am fost „agatat” stand la rand in piata la paine; moment in care doamna politist, mi-a solicitat declaratia.

Advertisements
  

Am intrat am cumparat 5 paini pentru ca suntem 5 acasa si la iesire a venit cu mine 10 metri la masina sa vada declaratia. De aici lucrurile au capatat o turnura jalnica, de bravada politieneasca ce sa finalizat cu 2000ron amenda deoarece sotia mea nu semnase declaratia ei.

A se observa ca politistul care a venit in ajutorul colegei pentru a ne face morala, „lupul moralist”, pe nume Agent **** Marius avea, sau mai bine zis nu avea:

Advertisements
  1. Cea mai mica urma de respect fata de uniforma pe care o purta .
  2. Avea o masca confectionata artizanal dintr-o panza rara.
  3. Nu avea manusi si cu mainile goale, a luat actele si declaratia sotiei pentru a le fotografia si intocmi procesul verbal.
  4. In acelasi timp avea si cartea de identitate a unei alte persoane in mana.
  5. Persoana care se vede in imagine a venit impreuna cu agentul de politie locala, si desi i-am rugat sa stea la distanta au refuzat.
  6. Cand agentul **** Marius a fost intrebat de ce nu are manusi acesta a devenit arogant si zemeflitor si mi-a comunicat ca ne va da amenda pentru ca asa vrea el si pentru ca mi-am permis sa il filmez si sa pun intrebari.

ACEASTA ESTE POLITIA ROMANA! Acestia sunt oamenii , care lipsiti de caracter cauta „nod in papura” in aceste zile, in loc sa fie alaturi de noi. In aceste zile, ma rog pentru domnului **** Marius, pentru ca Bunul Dumnezeu sa-si intoarca fata catre el si sa-l faca mai bun, mai concesiv, mai uman”, a scris bărbatul în postarea de pe Facebook.

BZI

Advertisements
Advertisements

Related posts

Diplome nerecunoscute pentru zeci de asistenți de medicină dentară care au plătit câte 2.000 de euro pentru un curs / Percheziții la o asociație din București

Redacția

Străzile din Zagreb au fost “în flăcări”. Cum au sărbătorit croații medalia de bronz la Cupa Mondială

Redacția

Alexandru Rafila susține că Spitalul de Infecțioase din Constanța, ars în incendiu, trebuie redeschis/ Constănțenii protestează sâmbătă pentru că spitalul e nefuncțional de jumătate de an

Redacția
Încarcă...