RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Cum a fost găsit Petrișor, tânărul din Târgu Neamț care a dispărut la granița dintre Slovacia și Ungaria. Mesajul familiei

Petrișor, tânărul din Neamț, care a fost dat dispărut la granița dintre Slovacia și Ungaria, a fost găsit în viață. Bărbatul este în stare de șoc, povestește familia, cu “desculț, la bustul gol, cu răni pe tot corpul după ce a rătăcit prin mlaștină și păduri”.

Românul a fost găsit la o fermă din satul Strazne, cu ajutorul primarului Julius Horvath, un fost polițist, care l-a căutat pe Petrișor cu mașina de teren personală.

Am bucuria de a vă anunța că L-AM GĂSIT TEAFĂR pe Petrișor, însă desculț și la bustul gol, neștiind ce e cu el, cu răni pe tot corpul după ce a rătăcit prin mlaștină și păduri. L-am găsit la o fermă din localitatea vecină prin ajutorul logodnicului meu care a luat legătura cu primarul de acolo, domnul Julius Horvat (fost polițist), un om extraordinar, fără de care nu am fi reușit nimic și care l-a căutat cu mașina de teren personală după ce i-am arătat imaginile de pe camerele de supraveghere”, a transmis o rudă a bărbatului.

Petrișor a fost dat dispărut duminică, la granița slovaco-ungară, după ce a plecat să cumpere apă. Bărbatul se întorcea din Anglia, împreună cu soția sa.

  

observator

Related posts

Windows 9. Asa va arata sistemul de operare pe care il pregateste Microsoft

Redacția

Bilanţul dezastrului din judeţ

Redacția

Drama unor copii din Iorcani! Mama a murit, iar ei locuiesc într-un grajd. Mesajul emoționant al unui tânăr de 17 ani! (FOTO)

Oana Cordoneanu
Încarcă...