RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Cum a fost anul 2017 pentru pășcăneni și ce își doresc de la anul care vine

Ne aflăm la finalul anului 2017, un an care a trecut cu bune și cu rele, bucurii și tristeți, împliniri și dezamăgiri sau suișuri și coborâșuri. Reporterii Actualitatea TV au stat de vorbă cu câțiva pășcăneni și au aflat cum a fost anul 2017 pentru ei și ce își doresc de la anul următor.

Dacă unii se pot lăuda că în acest an au avut parte de multe realizări, alții spun că 2017 nu a fost cel mai bun an și că în viața lor au survenit multe schimbări. Problemele de sănătate, schimbarea locului de muncă sau nemulțumiri vizavi de pensiile pe care le primesc, sunt doar câteva dintre problemele pe care le-au întâmpinat în 2017. Chiar și așa, oamenii speră ca anul care vine să le aducă tot ce este mai bun și ceea ce nu au reușit să realizeze până acum, să facă în 2018.

„Din punctul meu de vedere a fost un an foarte bun. Pot să zic că am avut multe realizări pe toate planurile. Lucrez în străinătate și mă bucur foarte mult că am venit acasă și mi-am văzut familia. Îmi doresc ca tot ce nu am putut realiza anul acesta să realizez anul viitor și la fel doresc tuturor ”, a declarat Răzvan Bezlii.

  

 „A fost un an foarte frumos, doar cu sănătatea nu a fost prea bine. De la 2018 îmi doresc sănătate și pace”, a spus Mitică Dumitru.

„A fost un an mai puțin bun pentru că au fost multe schimbări, la locul de muncă și în viața socială și din punct de vedere al sănătății. Îmi doresc să fim sănătoși și să meargă bine toate în țara asta și la locul de muncă să fie bine și să se reglementeze toate”, a declarat Elena Curuț.

„Anul 2017 a fost puțin nemulțumitor fiindcă eu am o pensie de urmaș după soț de la Poliție și nu mi s-a mărit deloc. În rest, în afara faptului că am avut câteva probleme de sănătate, a fost un an bun. De la anul 2018 îmi doresc sănătate și prosperitate în toate la toți tinerii”, a spus o păşcăneancă.

Pășcănenii au transmis și câte un mesaj:

Vă doresc ca ce nu ați putut realiza anul acesta să realizați anul viitor, să nu lăsați timpul să treacă pentru că îmbătrânim și nu mai putem face mare lucru!

Le doresc tuturor sănătate și să se înțeleagă între ei!

La muți ani cu sănătate, să avem copii sănătoși și să fie totul bine!

Le doresc tuturor sănătate multă, prosperitate și să dea Dumnezeu un an mai bun ca cel care a trecut!{jcomments off}

 

 

 

 

Related posts

Șomajul a urcat ușor în iulie la 3.9%, afectând 352.000 de români

Redacția

Locurile din județul Iași în care medicii luptă pentru ca pacienții să moară cu demnitate: îngrijirile paliative. O parte din ele sunt la Pașcani

Redacția

Apel umanitar! Un copil de 7 ani din Miroslovești are nevoie de ajutor

Redacția
Încarcă...