NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Cu flori în mână la revenirea la școală, pe marginea drumului tranzitat de camioane, din lipsa unui trotuar!

Angajații Serviciului de Gospodărie Comunală și Locativă Pașcani nu au reușit să finalizeze lucrările de reabilitare a trotuarului de pe strada Dragoș Vodă, pe partea cu Școala ”Ion Creangă”.

Copiii îmbrăcați frumos, cu flori în mână, însoțiți de părinți au trebuit să străbată o porțiune de stradă, expuși pericolelor.

Angajații Primăriei nu au reușit să finalizeze lucrările de reabilitare a trotuarului, începute săptămâna trecută. Potrivit informațiilor oferite astăzi de Ștefan Popa, șeful Serviciului de Gospodărie Comunală, lucrarea este întârziată pentru că angajații din subordine au fost direcționați de “șefi” către alte lucrări de pe domeniul public, dar și din lipsa mixturii asfaltice din partea firmei care trebuie să o livreze.

Pe rețelele de socializare au curs în acest weekend mesaje și postări de nemulțumire din partea pășcănenilor. Ei se așteptau să fie reabilitat trotuarul și să fie amenajate trecerile de pietoni, subiecte discutate în Comisia Tehnică de Organizare a Circulației Rutiere.

  
Advertisements

Related posts

Se deschid școlile în 8 februarie? Klaus Iohannis i-a convocat pe premier și miniștri la Cotroceni, pentru a lua o decizie

Redacția

Profil de absolvent – şef de promoţie al Colegiului CF Unirea Paşcani!

Ema Roman

Activități dedicate Micii Uniri la Colegiul Tehnic CF Unirea

Redacția
Încarcă...