RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

CTP precizează, după încetarea emisiunii, că a avut o relație foarte bună cu Recorder

Pe fondul teoriilor apărute „cu citate din topor”, cum le numește gazetarul Cristian Tudor Popescu, acesta a postat sâmbătă explicații suplimentare legate de motivele pentru care nu mai face emisiunea „Cap la Cap”.

Cristian Tudor PopescuFoto: Inquam Photos / Bogdan-Ioan Buda

„Nu Recorder i-a pus capac lui CAP la CAP”, subliniază gazetarul în postarea făcută sâmbătă pe Facebook.

  

Cu o zi înainte, Cristian Tudor Popescu anunță că emisiunea „Cap la Cap” de pe Recorder își încetează apariția. „Emisiunea CAP la CAP în formula cunoscută își încetează apariția. Ce va fi pe viitor, nu știu”, declara Cristian Tudor Popescu pentru HotNews.ro.

Sâmbătă, gazetarul a revenit cu noi precizări privind motivele opririi emisiunii în care subliniază că explicații oferite de Recorder sunt în total acord cu poziția sa, în ciuda unor „speculații, mai mult sau mai puțin răuvoitoare”.

„Decizia de retragere i-a aparținut 100% doamnei Anca Simina, eu n-am reușit s-o conving să rămână. Voința mea a intervenit după, când am considerat că ruperea formației inițiale pune capăt emisiunii”, subliniază Cristian Tudor Popescu.

„Recorder nu m-a presat sau cenzurat în niciun fel”,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Dragoș Pâslaru, la evenimentul de lansare a manifestului politic al REPER: Eu şi Ramona Strugariu nu ne vedem conducători supremi ai partidului, ci facilitatori/ Toţi candidaţii partidului vor trece printr-un exerciţiu de profesionalizare

Redacția

Lege pentru amendarea celor care ascultă foarte tare muzică acasă

Redacția

Amendă de 4.000 de lei pentru bărbatul filmat în timp ce abandonează trei pui de câine

Redacția
Încarcă...