NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

CSM Pașcani organizează concurs pentru ocuparea funcției de manager!

Clubul Sportiv Municipal organizează concurs pentru ocuparea poziției de manager. Pe site-ul clubului www.csmpascani.ro a fost publicat anunțul cu privire la procedura de selecție a candidaților și condițiile ce trebuie întrunite pentru a fi declarat admis în faza de selecție a dosarelor.

Dosarele de înscriere a candidaților se vor depune la registratura CSM Pașcani, până la data de 06.12.2021, ora 12.00 și în format electronic la adresa aconsiliu@gmail.com.

După depunerea dosarelor de candidat în perioada 7-8 decembrie 2021 va avea loc evaluarea candidaturilor în raport cu criteriile, solicitarea de clarificări, transmisterea răspunsului către candidații respinși, verificarea informațiilor din dosarele rămase în concurs și stabilirea punctajului și întocmirea listei scurte de candidați. Pe data de 9 decembrie 2021 va avea loc selecția finală pe bază de interviu cu candidații care au dosarul complet și au depus declarația de intenție. Pe 11 și 12 decembrie 2021 se întocmește raportul final pentru numiri și se transmit către Consiliul de Administrație al CSM Pașcani.   

Sunt două etape ale acestui concurs. El începe cu evaluarea prealabilă a dosarelor de candidatură și alcătuirea listei lungi. Mai apoi, urmează evaluarea finală a candidaţilor și întocmirea listei scurte și interviul.

  

Pot participa la concurs absolvenți de studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență cu echivalentă în domeniul fundamental știința sportului și educației fizice. Candidatul trebuie să aibă o vechime în muncă de minim 10 ani, experiență în funcție de conducere și administrare de patru ani.

Cei care se vor înscrie trebuie să depună un proiect de management care să cuprindă o proiecție fundamentală a bugetului de venituri și cheltuieli al Clubului Sportiv Municipal Pascani, instituție publică în subordinea Consiliului Local al Municipiului Pascani, pentru perioada 2021 – 2025. Acesta trebuie să cuprindă strategii, programe, proiecte, măsuri concrete, cuantificabile ce vor fi avute în vedere în perioada de executare a contractului de management.

De selecția candidaților se ocupă un expert independent, contractat prin dispoziția Consiliului de Administrație al clubului.

Advertisements

Related posts

Demnitarii și magistrații pot obține autorizații pentru arme pe care nu știu să le folosească

Redacția

Premierul Viorica Dăncilă și-a găsit nașul: primarul Dumitru Pantazi, festival de bâlbe la televiziunea sa favorită! (VIDEO)

Răzvan Grecu

Dumitru Pantazi este incompatibil: a vândut lapte și grâu la Prest Serv Apa! Iată cum își achita AgroComplex consumurile de apă! (DOC)

Marius Parteni
Încarcă...