NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

CSM II Pașcani – Locomotiva, un derby local oprit în minutul 75

Derby-ul local de ieri dintre CSM II și Locomotiva s-a încheiat în minutul 75. Centralul partidei a pus capăt meciului după un conflict cu jucătorii de la Locomotiva. Acesta a apărut pe fondul unei decizii contestate.

În minutul 75, la scorul de 3-3, cei de la CSM II, au trecut în avantaj. Tușierul a indicat offside, dar faza a continuat, iar mingea a ajuns în poarta celor de la Locomotiva. Centralul a indicat mijlocul terenului, trecând peste decizia tușierului.     

De aici au început protestele jucătorilor de la Locomotiva, ce au culminat cu decizia centralului de a pune capăt partidei. Observatorul de joc a notat în raport ceea ce s-a întâmplat.”Vom merge la Comisia de Disciplină din cadrul Asociației Județene de Fotbal. Nu e corect să avem asemenea cazuri. Tușierul indică o decizie, iar centralul validează golul. Vom cere rejucarea meciului. Dacă nu se ia o decizie favorabilă, retrag echipa din campionat”, ne-a declarat Ionuț Prodan, unul din reprezentanții clubului Locomotiva Pașcani.

Joi, 5 decembrie, Comisia de Disciplină din cadrul Asociației Județene de Fotbal va analiza incidentele de la acest meci.

Advertisements
Loading...

Related posts

Terasele și barurile din Pașcani sunt pregătite pentru meciul România – Franța!

Teona Gherasim

CSM Kosarom se deplasează mâine la Piatra Neamț

Răzvan Grecu

Biletele de tren se scumpesc cu 10% de la 1 septembrie

Redacția
Încarcă...