RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Crosul Toamnei la Pașcani

Pasionații de mișcare sunt așteptați la unul din evenimentele cu tradiție în municipiul nostru, <Crosul Toamnei>. Cu mic, cu mare, pășcănenii sunt așteptați să iasă din casă și să alerge pentru sănătatea lor, dar și pentru premiile puse în joc.  Sâmbătă, 15 octombrie, în Piața Mihail Sadoveanu Pașcani, începând cu ora 10.00, va avea loc evenimentul „Crosul Toamnei“, adresat atât copiilor, cât și adulților.

 

Evenimentul va începe la ora 10.00, iar înainte de startul curselor, concurenții vor face încălzirea.

  

Doritorii se pot înscrie în ziua de concurs, între orele 10.00-11.00, în Piața Mihail Sadoveanu și trebuie să aibă asupra lor un act de identitate, respectiv certificat de naștere sau cartea de identitate.

Traseul rămâne același ca în fiecare an – Piața Casei de Cultură – Strada Ștefan cel Mare (semafoare) – Poșta Deal, cu adaptări ale traseului în funcție de vârstă. 

Este vorba de opt categoriile participante:

până în 7 ani fete, băieţi

8 – 10 ani fete, băieţi

11 – 13 ani fete, băieţi

14 – 16 ani fete, băieţi

17 – 19 ani fete, băieţi

20 – 34 ani fete, băieţi

35 – 49 ani fete, băieţi

peste 50 de ani, fete, băieţi.

Cei care organizează evenimentul sunt: Primăria Municipiului Paşcani şi Clubul Sportiv Municipal Paşcani, în parteneriat cu: Liceul Teoretic Miron Costin Paşcani, Colegiul Tehnic de C.F. Unirea Paşcani, Şcoala Generală Iordache Cantacuzino Paşcani, Colegiul Naţional Mihail Sadoveanu Paşcani, Liceul Tehnologic Mihai Busuioc Paşcani, Liceul Economic Nicolae Iorga Paşcani și Casa Municipală de Cultură Mihail Sadoveanu Paşcani.

Pentru această manifestare este alocată suma de 14.620 lei din bugetul local al activităților cultural artistice pentru această perioadă. 

Related posts

Expoziție de azalee și camelii în Grădina Botanică

Redacția

Problema apei în versuri, la Pașcani: stăm în casă nespălaţi, însetaţi şi nemâncaţi … !

Teona Gherasim

Flori de 8 Martie pentru femeile din municipiu. PMP le-a urat o primăvară frumoasă!

Teona Gherasim
Încarcă...