RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Comunicate de Presă

Cristian Stanciu, vicepreședinte PSD Iași, reacție după stabilirea listelor pentru Camera Deputaților și Senat

În urma ultimelor evenimente derulate in PSD Iasi,cu privire la stabilirea candidatilor pentru alegerile parlamentare, pentru corecta informare a opiniei publice, vreau să fac câteva scurte precizări:

În primul rand, doresc sa le multumesc primarilor PSD si presedintilor de organizatii PSD din judet car mi-au acordat votul pentru nominalizarea unei candidaturi la functia de deputat si, totodata sa multumesc intregului staff de campanie, impreuna cu care am lucrat la alegerile locale din acest an.

În ultimele patru mandate, am reprezentat PSD în Consiliul Județean, fiind lider de grup atât când partidul s-a aflat la Putere, cât și în Opoziție.

Mi-am îndeplinit, în toți acești ani, misiunea de ales județean cu devotament, fiind cel mai activ consilier județean la interpelări,amendamente,proiecte propuse,luări de cuvânt. Am fost un factor de dialog și echilibru, am promovat și susținut acele proiecte care au adus un plus de bunăstare în viața locuitorilor din județul Iași.

  

Plasarea mea initiala în fruntea listei cu candidați PSD Iași pentru Camera Deputaților, a venit ca urmare a voturilor primite în forurile statutare:din Biroul Politic Județean, respectiv ale colegilor din Comitetul Executiv Județean. Nu m-am autopropus, nu am obligat pe nimeni să mă voteze. Așa au considerat colegii mei că, după o carieră în administrația locală, pot face pasul în a-i reprezenta pe ieșeni în Legislativ, ca deputat.

Forul de conducere central a invalidat candidatura mea si a altor colegi propusi pe locuri eligibile, la Camera Deputaților din motive pe care nu le cunosc.

Îmi voi continua activitatea, cu aceeași determinare,în calitatea de consilier județean PSD, în care ieșenii m-au reales în urma scrutinului din 27 septembrie si voi sprijini activitatea tuturor organizatiilor localePSD si a primariilor din judet. Cred inca in proiectul politic al partidului si in capacitatea sa de autoreformare, cu sprijinul oamenilor de calitate, care il pot reconstrui.

Ec. Cristian Stanciu

Vicepreședinte al Organizației Județene PSD Iași

Related posts

O nouă campanie pentru donare de sânge organizată de Tineretul Național Liberal – Din inimă, pentru România (P)

Redacția

Armata rusă distruge probe istorice ale Holocaustului operat de naziști și colaboratorii lor. Organizațiile internaționale care protejează memoria victimelor Holocaustului trebuie sa intervină ferm și să condamne acțiunile recente ale Moscovei (P)

Redacția

Întrerupere temporară a relațiilor cu publicul la APAVITAL, la Pașcani și Târgu Frumos

Redacția
Încarcă...