RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
LocalPolitică

Cristian Rățoi susține că social democratul Leonard Ursu negociază să preia organizația AUR Pașcani

Viceprimarul Cristian Rățoi, președinte al Pro România Pașcani a susținut că social democratul Leonard Ursu ar urma să preia filiala locală a AUR. Declarația fost făcută într-o conferință de presă, în contextul în care a anunțat că a participat la o discuție privind colaborarea pe plan local cu organizația condusă de George Simion.

Întrebat de presă ce anume a discutat la întâlnirea cu reprezentanții AUR, Rățoi a răspuns că despre disponibilitatea Pro România la o colaborare politică pentru alegerile locale din iunie 2024.

„Domnule, putem colabora la Pașcani? Da. Din punctul meu de vedere, da”  a răspuns Cristian Rățoi, președintele Pro România Pașcani.

Cât privește cine se află la conducerea filialei locale a AUR, Rățoi l-a indicat pe Leonard Ursu drept una dintre persoanele care-și dorește să fie liderul acestei formațiuni politice.

  

„Păi nu știu. Au dat vreo doi examen aici și acum dacă vreți să vă mai spun și ultima veste pe care am primit-o… Sincer nu am nimic cu Leonard Ursu, dar am înțeles că Leonard Ursu să fie liderul AUR la Pașcani. Pe de altă parte, nu știu….În sondaje am înțeles că nu stă prea bine. Dar nu mă interesează pe mine chestia asta. Deci stau și mă gândesc, deci domnul Leonard Ursu este la PSD. Deci să mă gândesc oleacă cum: că Leonard Ursu se duce la Aur și pe urmă…. Îs ciudate…”, a mai declarat Rățoi.

Contactat telefonic, social democratul Leonard Ursu a negat informația dată de Rățoi, spunând că nu dorește să plece din PSD la alt partid.

„Nu am avut intenția niciodată să plec din PSD. Pentru perioada următoare nici nu încape discuție. De asemnea, acolo sunt doi foști colegi de-ai mei pe care îi cunosc, unul de la PC și unul de la PSD. Cred că domnul Ostaficiuc și medicul de la Iași. Nu m-am gândit, nu mă interesează sub nicio formă. Am să urmăresc și eu conferința de presă și dacă am să sesizez că ceva nu e la loc cu siguranță voi da o dezmințire. Nu am urmărit, din păcate, săptămâna trecută am fost la Conferința Județeană a PSD,” a declarat telefonic Leonard Ursu, consilier local din partea PSD.

Numele lui Leonard Ursu a apărut surprinzător în contextul în care pentru șefia AUR Pașcani erau vehiculate numele lui Sorin Olariu și al avocatului Mihai Bălan.

Related posts

Klaus Iohannis nu o acceptă pe Sevil Shhaideh ca premier. Reacția PSD, la ora 16:00

Redacția

Încasări în creștere la nivelul piețelor din Pașcani! “Muncim!”, explicația autorităților locale

Marius Parteni

Noi pași pentru înființarea muzeului în cadrul Palatului Cantacuzino

Oana Cordoneanu
Încarcă...