NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Cristian Rățoi îi răspunde lui Dumitru Pantazi:”Vă spun la modul cel mai sincer, că nu e om! Toată familia dumnealui și urmașii nu o să-și poată plăti datoria morală pe care o au față de familia mea”

Contre dure între Cristian Rățoi, candidatul Pro România pentru funcția de primar și Dumitru Pantazi, edilul în funcție. Scânteia disputei a fost dată de un telefon, în care primarul Dumitru Pantazi l-ar fi interpelat într-un mod considerat nepotrivit pe contracandidatul său.

 Cristian Rățoi a povestit într-o emsiune difuzată de Actualitatea TV, că Dumitru Pantazi l-ar fi sunat și l-ar fi întrebat dacă are vreo datorie financiară către el și familia sa. Rățoi a considerat această abordare total nepotrivită și l-a acuzat pe Pantazi că nu dă dovadă de omenie.

Fiul fostului primar Neculaie Rățoi a mai acuzat că dacă e vorba despre datorii, atunci din punct de vedere moral Dumitru Pantazi și familia sa ar fi datori pe viață familiei sale.

„După emisiunea pe care am avut-o la dumneavoastră, la Actualitatea TV, în urmă cu 2-3 săptămâni, când am arătat unele nemulțumiri ale cetățenilor din Lunca, am fost contactat de domnul primar Pantazi, telefonic, care spre surprinderea mea, a dat încă o dovadă că nu este om. Vă spun la modul cel mai sincer. Ca să dai un telefon și să-i soliciți cuiva să răspundă la întrebări… Stau și mă întreb: în calitate de ce mi-a solicitat să răspund la întrebări? De întrebat putea să întrebe altceva, dar nu ce datorii are el față de mine, față de familia mea. Eu i-am răspuns prima dată că nu are nici o datorie finaciară. L-am mai întrebat odată ce a zis. Poate realizează că nu pune problema cum ar trebui și mi-a repetat din nou exact aceeași întrebare: Ce datorie are el față de mine sau față de familia mea? Simplul fapt că mă întreabă dacă el datorează ceva familiei mele, pe mine mă dezgustă.  Vă spun la modul cel mai sincer: mă dezgustă! Pentru că nu poți să te comporți în asemenea hal… Toată familia dumnealui și urmașii nu o să-și poată plăti datoria morală pe care are față de familia mea”,  a spus Cristian Rățoi.

Advertisements
Advertisements
  

Primarul Dumitru Pantazi nu a răspuns apelurilor telefonice pentru a comenta aceste acuzații.

Reamintim că actualul primar a fost timp de 8 ani viceprimarul lui Neculai Rățoi, postură din care societatea sa, AgroComplex Lunca Pașcani S.A. a fost scutită ilegal de Primărie, de la plata a peste 9 miliarde de lei vechi, sumă ce reprezenta contravaloarea chiriei terenului de 50 de hectare din cuva barajului.

Advertisements
Advertisements

Related posts

Iluminat public mai ieftin și pe bani europeni, la Iași! La Pașcani, mai scump și pe banii din bugetul local!

Răzvan Grecu

S-au constituit și celelalte Comisii de specialitate ale Consiliului Local

Răzvan Grecu

Mai bine de jumătate din volumele Bibliotecii „Leonard Gavriliu” în pericol, deoarece noul sediu este neîncăpător (DOC)

Răzvan Grecu
Încarcă...