NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Cristian Rățoi a fost votat viceprimar. PSD a mers pe mâna Gabrielei Nedelcu

Municipiul Pașcani are viceprimar după ședința extraordinară de îndată ce a avut loc astăzi, de la orele 15.00, la sediul Primăriei Pașcani. Cristian Rățoi este noul viceprimar. El a obținut 10 voturi, în timp Gabriela Nedelcu (PSD) a primit doar 8 voturi.

Rățoi a fost propus pentru această funcție de către primarul Marius Pintilie, în calitatea sa de președinte al liberalilor, la nivel local. Consilierii PSD, prin vocea consilierului Mihai Dediu, au propus-o în funcție pe Gabriela Nedelcu, fost viceprimar. Votul a fost unul secret, iar după numărătoare Cristian Rățoi a fost validat în funcție.

“Voi avea mâine o discuție cu domnul primar, pentru a stabili exact de ceea ce mă voi ocupa eu. Ne vom respecta angajamentele luate în fața cetățenilor municipiului Pașcani”, a spus viceprimarul Rățoi.

Înainte de nominalizarea Gabrielei Nedelcu, consilieriul Dediu l-a propus pentru funcția de viceprimar pe Claudiu Bodoașcă de la PNL. Liberalul a refuzat nominalizarea, pe motiv că formațiunea politică din care provine pune pe primul loc interesele cetățenilor și funcționarea Primăriei.   

De la ședința de astăzi a lipsit consilierul Vasile Haldan (PSD), aflat în izolare la domiciliu, după ce a fost contacta cu o persoană infectată cu coronavirus. Sorin Olariu (PMP) a acordat votul candidatului propus de PSD.

Advertisements

Related posts

Din culisele serei Paşcani! Mii de flori sunt pregătite pentru a fi plantate în oraş

Ema Roman

Îndemn la luptă, după o nouă zi fără apă: „De vină sunt și eu, și dumneata/ că stăm prea răbdători și prea cuminți/ față de cei care ne scot din minți!” Consilierii locali se întreabă: „Unde este rezerva de apă!?”

Răzvan Grecu

O stradă din Gîștești ar putea fi reabilitată

Irina Gherasim
Încarcă...