NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Crimă din gelozie la Iaşi. L-a omorât după ce s-a dat la iubita lui

Crima din gelozie la Iaşi. Un bărbat a recurs la un gest extrem după ce prietenul lui s-ar fi dat la concubină. Conflictul s-a produs în municipiul Iaşi, azi noapte în jurul orei 22.00.

Conflict între mai mulţi oameni fără adăpost: Doi dintre ei s-au dat la femeia celuilalt.

Conflictul a izbucnit pe fondul unei gelozii. În zona Ţigarete din municipiul Iaşi avea să se întâmple, aseară, o crimă oribilă. Conform primelor informaţii, crima s-a produs în timpul unei ”vizite” pe care victimele o făcuse criminalului. Ajunşi în locaţia mai sus amintita, cei patru petrecăreţi au început să consume alcool, moment în care ‘oaspetii’ au început să se dea la femeia la care venise în vizită. Autorul, enervat de situaţie, a început să îi lovească pe cei doi şi să îi alunge. După ce a plecat de la locul faptei, acesta a revenit a doua zi unde i-a găsit pe cei doi. Disperat şi conştient de ceea ce făcute, şi-a rugat un prieten să sună la ambulanţă.

Venită la faţa locului, personalul medical l-a transportat pe pacient la spital, în pofida eforturilor medicilor, acesta nu a mai putut fi salvat.  Autorul a fost internat pentru o expertiza psihiatrică şi astăzi va fi reţinut pentru 24 de ore cu propunerea de arestare preventivă pentru omor.

BZI

loading...
Advertisements

Related posts

Rafila: Mai sunt 4-5 zile până când se va vedea cum s-au comportat românii de Paște

Redacția

Alcoolul ne face mai vulnerabili în fața COVID-19. Sfaturi pe timp de pandemie

Redacția

Cioabă vrea consulate pentru romi în toată Europa. Romii ar putea avea legitimaţii speciale astfel încât să fie găsiţi cei ce comit infracţiuni

Redacția
Încarcă...