RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Crește în continuare numărul persoanelor vaccinate la Pașcani! Cei vaccinați sunt așteptați să ridice tichetele de masă

Situație din ce în ce mai bună la Pașcani, în ceea ce privește numărul persoanelor vaccinate, a anunțat administratorul public Claudiu Bodoașcă la conferința de presă de astăzi.

Crește numărul cetățenilor care se prezintă la centrul de vaccinare, amenajat acum în incinta Primăriei Pașcani.

„Ritmul celor care se vaccinează a crescut în mod surprinzător. Astăzi la ora 11.00 erau 121 de vaccinați și era și rând afară, ieri au fost peste 130 de persoane. Asta înseamnă că lumea conștientizează că singura variantă de a scăpa de pandemie este vaccinarea”, a declarat administratorul public.

Comparativ cu perioada 1-12 octombrie, când la Pașcani s-au vaccinat cu schema completă un număr de 942 de persoane, în perioada 13-21 octombrie au fost vaccinate 1.262 de persoane.

  

De asemenea, Claudiu Bodoașcă îi îndeamnă pe cetățenii care s-au vaccinat în perioada 3-30 septembrie, cu schema completă, să își ridice tichetele de masă de la centrul de vaccinare.

„Se pare că nu a ajuns la toată lumea mesajul în ceea ce privește ridicarea tichetelor de masă de la centrul de vaccinare pentru cei care s-au vaccinat cu schema completă în perioada 3-30 septembrie. Din cele 161 de tichete pe care le-am primit s-au prezentat în jur de 20 de persoane. Poate nu vor să le ridice, există și opțiunea asta, dar eu îmi fac datoria să anunț încă o dată”, a mai menționat Claudiu Bodoașcă, administratorul public.

Tichetele au o valoare de 20 de lei fiecare, iar o persoană vaccinată primește cinci astfel de tichete.

Related posts

Nou record de infecții cu coronavirus, în ultimele 24 de ore. A crescut și numărul pacienților cu COVID aflați la Terapie Intensivă

Redacția

Primele imagini cu medicul-erou de la Piatra Neamț. Cătălin Denciu: Am reuşit treptat să mă mişc şi să merg din nou

Redacția

Puteți face analize și investigații paraclinice oriunde în țară în baza unui bilet de trimitere. Măsurile care se aplică din decembrie

Redacția
Încarcă...