RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Cozi și nervi la Evidența Populației, din cauza aglomerației. Iată recomandările Primăriei!

Aglomerația din această perioadă de la nivelul Serviciului Public Local Comunitar de Evidență a Persoanelor Pașcani, nerespectarea măsurilor de distanțare socială și modul în care decurge activitatea, sunt probleme sesizate de cetățeni care se prezintă la ghișeele instituției. Reprezentanții serviciului, prin vocea purtătorului de cuvânt al Primăriei, au oferit astăzi recomandări privind modul de acces al cetățenilor.

Ceea ce trebuie să cunoască toate persoanele care se adresează instituției, este faptul că bonurile care stabilesc accesul către ghișeele serviciului se eliberează dimineața, de la orele 07.30. Ulterior accesul se face cu respectarea traseelor marcate.

“În sediul unde funcționează Evidența Pesoanei Pașcani se asigură acces de la poartă doar pentru trei persoane, în același timp. Zonele de acces sunt delimitate. Se emit bonuri de ordine pentru cetățenii prezenți. Serviciul din Pașcani deservește municipiul și 18 comune din zonă și pentru faptul că este o perioadă aglomerată colegii stau și peste orarul de primiri documente pentru a prelua cererile”, ne-a precizat Dana Ursuleasa, purtătorul de cuvânt al Primăriei Pașcani.

Astăzi dimineață, o pășcăneancă care a mers la sediul serviciului ne-a sesizat despre lipsa organizării la nivelul zonei destinate publicului. Ea solicita să fie introdus sistemul de programare online și măsuri clare pentru depărtarea socială, pentru a fi evitată infectarea cu COVID-19.

  

Despre organizarea activității la nivelul Serviciului Public Local Comunitar de Evidență a Persoanelor Pașcani s-a discutat în Consiliul Local, la începutul acestui an.

„Știm cu toții că sunt anumite perioade ale anului când este foarte aglomerat. Sunt persoane în vârstă, mămici cu copii în brațe care stau și își așteaptă rândul. Am putea achiziționa un asemenea aparat. Cetățeanul primește un bilet de ordine, știe astfel numărul și ora cu aproximație când poate intra la ghișeu”, a precizat Marius Pintilie, consilier local.

Reprezentanții Primăriei Pașcani recomandă cetățenilor să se prezintă la ghișeele instituției, să respecte recomandările privind depărtarea socială, să folosească măști și să se dezinfecteze.  

Related posts

Cârpirea de primăvară a drumurilor judeţene, aproape două milioane de euro

Redacția

Furnizarea apei, întreruptă pe străzile Horia, Cloșca și Crișan din Pașcani

Redacția

Pantazi și Rățoi au mutat lupta politică pe gazon! “O fi bolnav de COVID-19”?

Marius Parteni
Încarcă...