RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelorAdministrațieSocial

Cotnari – Campanie de reciclare a echipamentelor electrice și electronice. Cetățenii vor primi 0.7 lei/kg deșeuri predate!

Primăria Comunei Cotnari va desfășura o campanie pentru ridicarea deșeurilor electrice și electronice. În această categorie intră toate echipamentele electrice, ieșite din uz, care funcționează cu ajutorul bateriilor sau pe bază de curent, la priză (televizoare vechi, calculatoare etc).

Potrivit reprezentanților primăriei, deșeurile vor fi ridicate de la domiciliu, din poartă în poartă joi, 28 martie. Cetățenii vor primi 0.7 lei/kg deșeuri predate.

Programările se pot face la numărul de telefon afișat mai sus.

Tot în ziua de joi, 28 martie, ora 11, se vor executa măsurători topo-cadastrale în tarlaua 286 (popular: Fundoaia), satul Hodora. “Rugăm proprietarii din tarlaua menționată să fie prezenți la fața locului, pentru ca împreună să stabilim cât mai exact amplasamentele deținute de fiecare. Dacă sunt proprietari care dețin terenul în baza unor contracte de vânzare-cumpărare ori sentințe judecătorești, rugăm să le prezinte reprezentanților Compartimentului Cadastru/Fond funciar pentru fotocopiere la fața locului.” – au transmis reprezentanții Primăriei Cotnari.

  

Primăria Comunei Cotnari

Related posts

Maidanezii rămân pe străzi. Ultima ofertă pentru prinderea câinilor a fost respinsă

Marius Parteni

Marius Pintilie, primarul ales, a fost validat de judecători

Răzvan Grecu

Șefii Pașcaniului fără reacție, după declarațiile liberalilor pe subiectul rutei ocolitoare a municipiului

Marius Parteni
Încarcă...