NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Coşurile de fum profesionale – o investiţie în siguranţa familiei tale

Căldura căminului, siguranţa şi confortul familiei noastre constituie cerinţe primordiale la realizarea locuinţei.

 

  

Acestea sunt îndeplinite şi de coşul de fum, care asigură randamentul surselor de caldură pe timp de iarnă.

Care sunt riscurile la care ne expunem utilizând improvizaţii?

Anual, o treime din incendiile produse iarna sunt cauzate de improvizaţii ale sistemelor de încălzire, utilizarea lor necorespunzătoare şi defecţiuni ale coşului de evacuare a fumului.
Coşurile de fum sunt supuse la solicitări de natură fizică şi chimică intense, constând în variaţii mari de temperatură, şoc termic cauzat de aprinderea depunerilor de funingine şi gudron şi temperaturi ce pot depăşi chiar şi 1000ºC.

Pentru a evita accidentele şi a asigura o bună funcţionare, este recomandat să optaţi pentru un coş de fum profesional, pus în operă de montatori autorizaţi.

Coşurile de fum Leier LSK și SMART

O soluţie eficientă o reprezintă coşurile de fum profesionale, Leier LSK şi SMART, comercializate de Brikston. Acestea asigură randamentul corespunzător a sursei de căldură, datorită rezistenţei la temperaturi ridicate şi la condensul acid puternic coroziv.

Fiind prevăzute cu termoizolaţie din vată minerală bazaltică şi tub interior din şamotă, coşurile de fum Leier fac faţă variaţiilor de temperatură şi umiditate. De asemenea, gazele de ardere sunt conduse la o înălţime de siguranţă.

Domenii de utilizare

Coşurile de fum Leier LSK şi SMART pot fi utilizate atât pentru evacuarea cu tiraj normal a gazelor de ardere provenite din surse de căldură individuale, cât şi pentru încălzirea centrală, care funcţionează pe baza de combustibili solizi: cazane pentru încălzire centrală, cu lemne sau cărbuni, cazane cu gazeificare, cu lemne, sobe sau diferite focare metalice, sobe de teracotă, şeminee şi cuptoare de pâine.

Avantaje

Soluţii diverse şi asistenţă specializată

Unul din principalele avantaje ale coşurilor de fum profesionale comercializate de Brikston este constituit de diversitatea soluţiilor. Aşa cum aţi putut observa, există coşuri de fum Leier pentru orice tip de iîncălzire. Pentru a primi o recomandare în alegerea coşului de fum, specialistii Brikston vă stau la dispoziţie cu detalii.

Montare rapidă

Întrucât elementele componente au precizie dimensională ridicată şi se montează prin suprapunere, punerea în operă este un proces rapid şi uşor de realizat. Mai mult, venim în ajutor cu instrucţiuni de montaj  ilustrate şi explicate în detaliu.
Totodată, reprezentanţii de vânzări Brikston vă pot îndruma în găsirea unui montator de coş de fum autorizat, partener Leier, care să vă pună în operă sistemul.

Garanţie 33 de ani

33 de ani fără ,,dureri de cap” cauzate de defecţiuni ale coşului de fum. Asistenţa tehnică promptă pentru toate sistemele complete de coşuri de fum Leier, montate corespunzător.

Sursa www.ziaruldeiasi.ro

Advertisements

Related posts

EXCLUSIV! O frumoasă studentă de la UMF Iaşi s-a aruncat de la etaj! O decepţie în dragoste ar fi determinat-o să facă asta

Redacția

O asociație din străinătate solicită teren de la Primăria municipiului Pașcani pentru construcția unui padoc la Valea-Seacă

Oana Cordoneanu

Comunicat de presă: O nouă ediție a campaniei ‘’Dăruiește din puținul tău’

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site