RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Cornelia Catanga a rămas fără casă. Artista riscă să ajungă în stradă

Cornelia Catanga a rămas fără casă după ce banca i-a confiscat-o. Artista trece printr-o perioadă extrem de delicată şi îi este frică să nu ajungă în stradă.

Cel care o ajuta în aceste momente grele este fiul ei care a ajuns şi el la capătul răbdărilor și abia își mai permit să plătească lunar chiria.

Cornelia Catanga a rămas fără casă

Cântăreaţă de muzica lăutărească Cornelia Catanga risca să ajungă în stradă. Interpreta a povestit cum fostul primar al Capitalei Gabriela Firea i-a promis o locuinţă.

Din nefericire promisiunea nu a fost dusă la final , iar Catanga ne-a povestit în urmă cu câteva luni tot procesul prin care a trecut pentru a avea o casă și cum a fost păcălită.

  

De atunci şi până în prezent au trecut luni bune și se pare că lucrurile sunt în continuare destul de proaste din punct de vedere economic pentru aceasta.

„Trăiesc din ajutorul fiului. Sunt disperată, dacă Banca mi-a luat casa. Dacă i-aș fi dat în judecată, câștigam eu. Am fost amenințată de la Bancă. Eu nu am știut ce înseamnă chestia asta și decât să vină ei să mă dea afară, am plecat eu. Nu mi-a fost ușor. Fiul meu aduce bani în casă. Dar acum nu mai are nici el. Am vreo putere, ne crede cineva?”, a mărturisit cântăreața la Antena Stars.

Artista îşi doreşte să urce din nou pe scenă

Cornelia Catanga îşi doreşte să urce din nou pe scenă pentru a-şi putea câştiga existenţa, după ce a rămas fără casă. În prezent chiria unde locuiește alături de soțul și fiul ei o costă 800 de euro, iar această sumă este tot mai greu de plătit de la o lună la alta.

„El este absolvent de Conservator. A venit din cauza mamei lui. Este o situație delicată. Noi stăm în chirie, plătim 800 de euro pe lună. Nu puteam merge la bloc. Nu avem cum stă la bloc că băiatul nostru nu are cum să studieze. Speranța noastră este să se dea drumul imediat la cântări”, a povestit Aurel Pădureanu extrem de emoționat despre băiatul lor.

De ce au ajuns la divorț Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu

La aproape un an de zile de când cei doi s-au separat, Cornelia Catanga a mărturisit care este adevăratul motiv al divorțului. Din câte se pare, Padureanu se lega foarte mult de aspectul fizic al Corneliei. Acest lucru a deranjat-o extrem de mult pe aceasta.

„Suntem despărțiți. El mi-a zis că sunt grasă, am dat cu telefonul de pământ, lucru care m-a deranjat enorm de mult. Dacă mai rămân așa de grasă, îmi fac operație. Norocul lui Pădureanu e că acum n-am voie să fac anestezie, din cauza problemelor pe care le am”, a dezvăluit Cornelia Catanga pentru o emisiune TV.

„Știți cum e Cornelia, puțin mai impulsiva, eu sunt mai cerebral. Nu știu ce să cred. Comportamentul meu am căutat să fie elegant pentru că am avut o familie frumoasă. Eu cred că e doar o ruptură și nu e definitiv, Dumnezeu știe cel mai bine”, a mărturisit cunoscutul lăutar, pentru Antena Stars.

Cornelia Catanga și Aurel Padureanu au ajuns la divorț după ce au avut parte de mai multe neînțelegeri.

bzi

Related posts

Cât trebuie să plătești la stat pentru a primi pensie dacă nu ai cotizat

Redacția

Salariul mediu net a ajuns în Iaşi la 2.243 de lei

Redacția

Furnizarea apei potabile este întreruptă pe străzi din Târgu Frumos

Redacția
Încarcă...