RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Copil strâns de gât și dat cu capul de parchet de un coleg de la grădiniță. ”M-a lăsat fără aer”

Un copil de la o grădiniță din Ploiești a fost strâns de gât până a rămas fără aer de un coleg de grupă, în vârstă de șase ani, care l-a agresat și în trecut. De această dată, părinții victimei au depus plângere penală la poliție.

Familia spune că, în seara de 21 septembrie, cel mic s-a plâns acasă că îl doare foarte rău capul. După ce l-a întrebat ce s-a întâmplat, copilul a povestit că a fost dat cu capul de parchet de colegul de grupă care îl mai agresase și în trecut.

A doua zi, când tatăl a mers să-și ia băiatul de la grădiniță, fiul său avea urme de violență pe gât și când l-a întrebat ce a pățit, copilul i-a povestit că a fost strâns de gât de același coleg până a rămas fără aer. “A vrut să mă omoare și m-a strâns de gât până m-a lăsat fără aer”, i-ar fi spus copilul.

Părintele susține că a vorbit imediat cu tatăl copilului agresiv și cu educatoarea, în prezența copiilor, și așa au aflat că se jucau de-a hoții de mașini, când copilul agresiv l-a pus la pământ pe celălalt și l-a strâns de gât, strigând “te omor”, o joacă ce ar fi putut avea un final tragic, scrie ziarulincomod.ro.

  

Educatoarea de la Grădinița Rază de Soare din Ploiești i-a spus tatălui că a văzut incidentul și l-a oprit pe agresor. Acum, însă, copilul agresat nu mai vrea să meargă la grădiniță, fiindu-i teamă că va fi iar rănit de coleg.

Părinții spun că nu este prima dată când copilul respectiv, în vârstă de 6 ani, este agresiv și că de-a lungul ultimilor ani s-au plâns în repetate rânduri de faptul că îi bate pe copii.

Bărbatul a sesizat Protecția Copilului, Inspectoratul Școlar Prahova și Poliția Prahova. Joi, 24 septembrie, a mers cu copilul la Serviciul de Medicină Legală pentru a obține un certificat medico-legal referitor la semnele de pe gât și a depus plângere penală la poliție pentru neglijență în serviciu din partea angajaților grădiniței.

observator

Related posts

Decizie riscantă: Strada Eugen Stamate ar urma să deservească traficul rutier. Cum comentați?

Marius Parteni

Șofer român de TIR, cu ochii la fetele care se vând pe marginea șoselei: “E o frustrare, că suntem făcuți din carne”

Redacția

Peste jumătate dintre britanici vor ca imigranții să se întoarcă ,,acasă”, cu excepția cazului când le fac curățenie în casă

Redacția
Încarcă...