RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Copil de 8 ani rănit după ce mama lui a pierdut controlul direcţiei şi a intrat cu maşina într-un cap de pod

O tânără de 27 de ani este cercetată pentru vătămare corporală din culpă, în contextul în care a pierdut controlul direcţiei, pe fondul neatenţiei, iar maşina pe care o conducea a lovit un cap de pod, pe DJ 242B.

Joi, 18 iunie, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Târgu Bujor au fost sesizaţi, printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că, pe D.J. 242B, în localitatea Băneasa, s-a produs un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane.

”Din primele verificări efectuate de poliţiştii ajunşi la faţa locului, s-a stabilit că o femeie, de 27 de ani, a condus autoturismul pe drumul mai sus menţionat şi, la un moment dat, din cauza neatenţiei, ar fi pierdut controlul direcţiei şi ar fi intrat într-un cap de pod din beton”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

În urma impactului, un copil, de 8 ani, pasager în autoturism, a suferit mai multe leziuni, fiind transportat la spital unde a rămas internat pentru îngrijiri medicale. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă.

  

ADEVARUL

Related posts

Ce le atrage pe muște la fecale și cât de curate sunt de fapt aceste insecte atât de enervante în timpul verii

Redacția

UDMR anunță că noile legi ale educației prevăd un program național dedicat predării limbii române pentru elevii care aparțin minorităților naționale, plus tabere de limba română și schimburi de elevi

Redacția

Aurescu: E important să continuăm sprijinirea Ucrainei. Nu există loc pentru oboseală

Redacția
Încarcă...