NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Copac căzut peste o mașină în mers, în județul Suceava. O femeie din mașină a murit pe loc. Traficul este în zonă este oprit complet

O femeie a murit, joi după-amiază, la Iacobeni, după ce un copac a căzut peste mașina cu care se deplasa, pe DN17, la Iacobeni.

Din cauza vântului foarte puternic, un arbore s-a prăbușit peste un autovehicul în mers în care se aflau patru persoane: un bărbat, soția lui și doi copii.

Bărbatul și cei doi copii au reușit să iasă din mașină și nu prezintă probleme medicale. Femeia a rămas încarcerată și a fost extrasă de pompierii militari.

Victima a suferit răni grave, iar personalul medical a încercat să o resusciteze. Din păcate, manevrele de resuscitare nu au dat rezultate și a fost pronunțat decesul.

În zona de munte a județului Suceava este în vigoare o atenționare de COD PORTOCALIU de vânt puternic până astăzi la orele 21.00, iar rafalele de vânt pot atinge și 55 – 60 km/h. Totodată în cursul nopții intensificările de vânt vor mai persista în zonele montane din regiunea de nord-est.

  

stiri suceava

Advertisements

Related posts

Mai multe mașini periculoase pentru traficul rutier au fost puse în circulație la Sibiu. 16 persoane, trimise în judecată

Redacția

Ce ar putea determina o revenire la starea de urgență în România?

Redacția

Amenzi pentru cei care nu examinează carnea de porc

Redacția
Încarcă...