NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Control judiciar pentru unul din tinerii cercetați pentru furt și tentativă de furt, din trei magazine din Pașcani

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Paşcani au identificat patru tineri cercetaţi pentru furt calificat şi tentativă la furt calificat.

Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în noaptea de 10 spre 11 ianuarie a.c., aceştia ar fi încercat să pătrundă într-o societate comercială din municipiul Paşcani, în scopul de a sustrage bunuri. Totodată, ar fi pătruns într-o altă societate, de unde ar fi sustras ţigarete şi băuturi alcoolice, cauzând un prejudiciu de aproximativ 500 de lei.

De asemenea, în noaptea de 11 spre 12 ianuarie a.c., cei patru tineri ar fi pătruns într-o societate din municipiul Paşcani, fără a sustrage vreun bun, iar ulterior ar fi sustras bani şi băuturi alcoolice dintr-o altă societate din municipiul Paşcani, cauzând un prejudiciu de aproximativ 200 de lei.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 12 ianuarie a.c., unul dintre tinerii bănuiţi de comiterea faptelor, în vârstă de 18 ani, a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore.

  

La data de 13 ianuarie a.c., tânărul de 18 ani a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Paşcani, faţă de acesta fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Advertisements

Related posts

Asociaţia „Worldstreet”: Fetițele aflate pe bancheta din spate a autoturismului Ford implicat în accidentul grav de la Bălțați, nu purtau centura de siguranță

Redacția

Sezonul strugurilor, recoltă bună de amenzi

Răzvan Grecu

Bărbat găsit mort într-o pădure din zona comunei Sirețel

Redacția
Încarcă...