RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Controale cu pistoale si munitie militara, noile “arme” ale Fiscului in “razboiul” cu evazionistii (VIDEO)

Inspectorii Fiscului ii vor vana pe evazionisiti cu pistolul la brau si cu munitie de razboi in incarcator.Prevederile fac parte din proiectul de infiintare a Directiei Antifrauda.Inspectorii vor avea voie sa se duca inarmati la controale de acum incolo.

 

Potrivit legii aprobate de Guvern, inspectorii Directiei Antifraude vor avea uniforme similare cu cele ale politistor sau ale jandarmilor . Fiecare inspector antifrauda va primi cate un pistol dotata cu munitie de razboi.

  

In plus angajatii directiei antifrauda vor primi tot pentru autoaparare 500 de electrosocuri, sprayuri paralizante si veste de protectie.

Noua directie va avea aproximativ 2000 de angajati care primesc pentru a se duce in controale 700 de masini special inscriptionate, dotate cu girofar si sirena.Vor primi si doua barci cu care se pot duce in urmarire pe Dunare.

{flv}diverse/fisc_pistoale{/flv}

sursa stirile pro.tv

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Componența noului guvern, fără UDMR. Când merge Ciolacu în Parlament pentru votul de încredere

Redacția

Orban, întrebat dacă l-ar mai fi susţinut pe Cîţu în cazul în care ştia datele despre trecutul său: „Cu siguranţă, nu”

Redacția

Novak Djokovici, ai cărui avocaţi susțin că a fost testat pozitiv pentru COVID-19 pe 16 decembrie, a participat a doua zi la un eveniment organizat de federaţia sârbă de tenis

Redacția
Încarcă...