NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Contribuabili nemulțumiți de modul și condițiile în care sunt întâmpinați la intrarea Serviciului Taxe și Impozite Locale

Contribuabilii din Pașcani au luat cu asalt sediul Serviciului Taxe și Impozite Locale, din cadrul Primăriei, cu scopul de a-și achita taxele și impozitele locale pentru anul 2022. Restricțiile impuse de starea de pandemie asigură accesul unui număr limitat de persoane la cele două ghișee.

Sunt însă și situații în care unii cetățeni au de depus documente, care nu depind de casieriile serviciului. Din această cauză se înregistrează și evenimente tensionate, cum s-a întâmplat astăzi.  

Reprezentanții Primăriei Pașcani au susținut în conferința de presă de astăzi de la sediul instituției, că vor căuta să vină în sprijinul contribuabililor. Viceprimarul Cristian Rățoi a discutat cu șeful serviciului, astfel încât să fie luate măsuri pentru crearea unui acces separat, în funcție de nevoile fiecărui contribuabil.

Advertisements

Pentru a fi evitată aglomerația, administratorul public, Claudiu Bodoașcă, a îndemnat cetățenii să utilizeze ca modalitate de plată platforma Ghișeul.ro.

Advertisements
  

Această platformă va fi și la dispoziția persoanelor juridice, odată cu implementarea sistemului.

Advertisements
Advertisements

Related posts

Acord de parteneriat încheiat între Primăria Pașcani, instituții de cultură și asociații, pentru evenimente ce se vor desfășura în 2022

Iulia Huțanu

Ce trebuie să facă aleșii locali înainte de a vota proiectele pro ApaVital? Răzvan Grecu: să-și ascundă bunurile!

Oana Cordoneanu

Primăria cumpără produse pentru dezinfecţie

Marius Parteni
Încarcă...