NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Contribuabili mințiți și ignorați! Vor rețea de electricitate pe străzile unde și-au ridicat case

Sătui de promisiunile și minciunile fostei administrații, un grup de cetățeni care au locuințe pe străzi din cartierul Aerodrom unde nu există electricitate, au venit astăzi la audiențele de la Primărie. Ei vor extinderea rețelei de electricitate, pentru a se putea branșa.

Unii dintre ei spun că au fost mințiți de fostul viceprimar Gabriela Nedelcu, că le va fi rezolvată problema, iar în acest scop a fost achiziționat un transformator. În realitate oamenii au rămas fără electricitate. Ei folosesc generatoare sau panouri fotovoltaice ca sursă de energie.

Primarul în funcție le-a transmis oamenilor că le cunoaște problema și că sunt deja demerate demersurile pentru a fi extinsă rețeaua. Marius Pintilie le-a spus  cetățenilor că a pus deja documente la dispoziția celor de la Del Gaz Grid pentru a oferi soluția în vederea extinderii rețelei.

Cel mai probabil lucrarea va fi realizată din bani publici. Am încercat să o contactăm pe Grabriela Nedelcu, pentru a ne oferi un punct de vedere, dar nu a răspuns apelurilor telefonice.

  
Advertisements

Related posts

Consilierul local Sorin Olariu a convocat o întâlnire cu viceprimarul, șeful Poliției Locale și agenții economici, pe tema locurilor de parcare din piața vale

Oana Cordoneanu

Piloni pentru interzicerea staţionării haotice în faţa Şcolii Iordache Cantacuzino

Ema Roman

Rechizitoriu AgroComplex: procurorii au pus sechestru pe 48 de parcele de teren și 3.035 de acțiuni ce aparțin primarului Dumitru Pantazi! Vezi valoarea lor și ce lipsește din declarația de avere a edilului șef!

Răzvan Grecu
Încarcă...