RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Contre între parlamentari la audierea lui Dragoş Pîslaru. Ministrul desemnat,  încurcat de o întrebare legată de agenţiile din subordinea Ministerului Finanţelor

Deputatul PSD Marius Horia Ţuţuianu l-a întrebat pe Dragoş Pîslaru câte agenţii sunt în subordinea Ministerului de Finanţe şi să le denumească. 

Apoi, Ţuţuianu i-a transmis preşedintelui Comisiei, deputatului PNL Bogdan Huţucă, faptul că ar fi vrut ca ministrul desemnat să răspundă la fiecare întrebare când îi este adresată, procedura fiind ca reprezentanţii unui partid să pună trei întrebări şi apoi să primească răspuns la aceastea. 

„Domnule preşedinte, aş fi vrut ca domnul Pîslaru să răspundă la fiecare întrebare când a fost pusă, fără a-i da consilierii date de care are nevoie, după cum văd că face acum”, a declarat deputatul PSD. 

Bogdan Huţucă a replicat: „Am stabilit împreună că răspunsurile se dau după ce grupul pune toate întrebările”.

  

Ţuţuianu a precizat că aşa a stabilit preşedintele comisiei, la care deputatul PNL a afirmat că acest lucru s-a petrecut prin vot. 

„Noi am votat împotrivă”, a precizat Ţuţuianu. El a continuat: „Aţi condus şedinţa cum aţi dorit dumneavoastră. Avem dreptul să ne spunem fiecare punctul de vedere”.

 „Da, dar având o decenţă a dialogului”, a ripostat Huţucă. 

Apoi, Dragoş Pîslaru a oferit răspunsul: „Sunt patru agenţii care sunt în subordinea Ministerului Finanţelor Publice…trei agenţii care sunt în subordinea…discutăm aici de ANAF,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Protest în curtea spitalului din Aiud. Zeci de angajați în perioada pandemiei de COVID urmează să fie concediați

Redacția

230 de copii cu COVID internați, 10 la ATI / În total 3.946 de pacienți internați, 456 la Terapie Intensivă / Aproape 10.000 de cazuri noi din 63.000 de teste

Redacția

Cristian Buşoi, europarlamentar PNL: „România are o imagine foarte bună în Congresul SUA”

Redacția
Încarcă...