RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Contre între doi aleși locali, după ce unul dintre ei a făcut doar act de prezență, pentru a încasa bani de la Consiliu Local Pașcani!

Doi consilieri locali s-au contrat la finalul ședinței Comisiei economice ce a avut loc astăzi, de la ora 10:00 la sediul Primăriei Pașcani. Este vorba despre liberalul Mihai Grigoriu și pemepistul Sorin Olariu. Totul a pornit de la faptul că Olariu a participat la lucrările ședinței comisiei, refuzând să voteze proiectele sau să se abțină de la vot.

Această modalitate de lucru nu este prevăzută în Codul Administrativ, iar atitudinea a fost speculată de către consilierul liberal, care s-a interesat cum sunt pontați consilierii locali pentru a încasa diurna cuvenită la final de lună.

„Domnule președinte, am eu o întrebare. Doamna Novac, dumneavoastră raportați prezența mai departe … Aș vrea să știu și eu cum ne raportați: ca mobilier, că respirăm sau prin faptul că am avut discernământ și am luat o decizie?”, a întrebat Mihai Grigoriu, consilier local din partea PNL Pașcani.

În primă fază, funcționarii publici prezenți nu au înțeles aluzia făcută de liberal, motiv pentru care Olariu a intervenit și a replicat că alesul local a încercat să facă o glumă.

  

„Voia să spună și el ceva. Voia să pară și el inteligent, dar nu i-a ieșit”, a spus Olariu.

Related posts

Proces bomba la Tribunal! Se cere infiintarea unui lagar de exterminare a cainilor la Pascani!

Redacția

Premierul Viorica Dăncilă bagă spaimă în toți primarii. Cum ajung aleșii locali pe mâna STS-ului

Redacția

Vom avea patinoar în acest an! Licitația organizată de Primărie a fost adjudecată!

Marius Parteni
Încarcă...