RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Contractul de finanțare al Palatului Cantacuzino va fi semnat mâine

Primăria Pașcani găzduiește mâine o conferință de presă, prilej cu care va fi semnat contractul de finanțare al obiectivului „Reabilitarea, conservarea și revitalizarea Palatului Cantacuzino – Pașcanu și a terenului aferent”.    

 

  

La eveniment este așteptat să participe și directorul ADR Nord Est Piatra Neamț.”Marți, 05 martie a.c., începând cu orele 11:00 sunteți invitați la sediul Primăriei Municipiului Pașcani pentru a participa la conferința de presă ce are ca punct pe ordinea de zi – semnarea conractului privind „Reabilitarea, conservarea și revitalizarea Palatului Cantacuzino – Pașcanu și a terenului aferent.”La eveniment participă directorul ADR NORD EST Piatra Neamț – Vasile Asandei alături de primarul Dumitru Pantazi și echipa de implementare a proiectului”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Pașcani.

Menționăm că valoarea totală a proiectului este în cuatum de 21.778.783,85 lei, inclusiv TVA, dintre care 85% fonduri europene, 13 % fonduri naționale, iar 2% din bugetul local.

Related posts

Tineri pășcăneni, protejați accesoriile din parcurile de joacă! Riscați să fiți amendați dacă le distrugeți

Marius Parteni

Secția ApaVital din Pașcani a fost organizată. Iată cum se desfășoară activitatea și care sunt responsabilii

Marius Parteni

În România vor fi aplicate noi măsuri după eliminarea controalelor la frontierele aeriene și maritime începând cu 31 martie

Redacția
Încarcă...