NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Echipele Primăriei au reușit să citescă apometrele din aproximativ 67 scări de bloc din zona vale

Locatarii blocurilor din Pașcani care nu au încheiate contracte cu operatorul județean, sunt receptivi la acțiunea de citire a apometrelor. 

Conform datelor furnizate de purtătorul de Cuvânt al Primăriei Municipiului Pașcani, din cele 1127  de apartamente, până în acest ,moment s-au efectuat citiri în 67 de scări de bloc, iar aproximativ 85 % din locuitori au deschis pentru efectuarea acestui proces.

  

“A continuat procesul de citire a apometrelor din scările din Municipiul Pașcani. Ieri situația arăta în felul următor, în 67 de scări au ajuns angajații Primăriei și a celor de la Prest Serv Apa și au făcut aceste citiri. 1127 eset totalul persoanelor din Pașcani, iar din acest număr, 869 de persoane au deschis și au oferit indecșii cititorilor, ne-a declarat Cristian Menegon, purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Pașcani.

 Reamintim faptul că de pe 19 ianuarie 2015, a început acțiunea de citire a apometrelor din blocurile de pe raza municipiului Pașcani. 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Licitație pentru atribuirea serviciilor de pază pentru piața vale

Marius Parteni

Comunicat de presă: Modalități de contractare a serviciilor ApaVital în urma modificării Legii 241/2006

Redacția

Cetățenii din suburbii solicită înființarea unui obor în Municipiul Pașcani . Administrația locală are locația pregătită, însă terenul este blocat de o revendicare

Teona Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site