NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Echipele Primăriei au reușit să citescă apometrele din aproximativ 67 scări de bloc din zona vale

Locatarii blocurilor din Pașcani care nu au încheiate contracte cu operatorul județean, sunt receptivi la acțiunea de citire a apometrelor. 

Conform datelor furnizate de purtătorul de Cuvânt al Primăriei Municipiului Pașcani, din cele 1127  de apartamente, până în acest ,moment s-au efectuat citiri în 67 de scări de bloc, iar aproximativ 85 % din locuitori au deschis pentru efectuarea acestui proces.

  

„A continuat procesul de citire a apometrelor din scările din Municipiul Pașcani. Ieri situația arăta în felul următor, în 67 de scări au ajuns angajații Primăriei și a celor de la Prest Serv Apa și au făcut aceste citiri. 1127 eset totalul persoanelor din Pașcani, iar din acest număr, 869 de persoane au deschis și au oferit indecșii cititorilor, ne-a declarat Cristian Menegon, purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Pașcani.

 Reamintim faptul că de pe 19 ianuarie 2015, a început acțiunea de citire a apometrelor din blocurile de pe raza municipiului Pașcani. 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Bursele sociale și de merit au fost dublate. PSD și-a adus aminte de elevi, de când este în opoziție

Marius Parteni

Furnizarea apei potabile, întreruptă pe strada Mihail Kogălniceanu din Pașcani

Redacția

Primarul Dumitru Pantazi contrazice reprezentanții ApaVital: „Chiriașii ANL vor încheia contracte individuale cu operatorul ieșean!”

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site